Либертарианската партия номинира Чейс Оливър като кандидат за следващия президент

...
Либертарианската партия номинира Чейс Оливър като кандидат за следващия президент
Коментари Харесай

Либертарианците номинират Чейс Оливър за президент, отхвърляйки Тръмп и Кенеди

Либертарианската партия номинира Чейс Оливър като претендент за идващия президент на Съединени американски щати, отхвърляйки Доналд Тръмп и Робърт Ф. Кенеди-младши, откакто всеки от тях приказва на конгреса на партията.

Трети партии рядко са били конкурентни на президентските избори в Съединени американски щати и либертарианският претендент преди четири години завоюва 1% от гласовете.

Но решението на партията притегля повече внимание тази година заради реванша сред господин Тръмп и президента на Съединени американски щати Джо Байдън, който може още веднъж да зависи от дребни маржове на гласовете в шепа оспорвани щати.

„ Направихме го! Аз съм публично претендентът за президент “, написа господин Оливър в неделя в X, някогашен Twitter. „ Време е да се обединим и да продължим напред към свободата. “

Г-н Тръмп се появи в събота вечер във Вашингтон на конгреса, с цел да произнесе тирада, която беше неведнъж освиркван от мнозина в стаята. Това не се изплати с поддръжката, която изиска, макар че съдружниците му републиканци го похвалиха, че е избра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР