Холът е пряко отражение на дома ни. Той носи нашето

...
Холът е пряко отражение на дома ни. Той носи нашето
Коментари Харесай

Мебели, които създават комфорт и стил в хола

Холът е директно отражение на дома ни. Той носи нашето чувство за комфорт, релакс и естетика. Холът е кухня и столова по едно и също време. В хола „ живеем “ и „ дишаме “. „ Разнообразие от многофункционални мебели за дома ще предложи от 18 до 21 март интернационалното ревю Светът на мебелите , разясняват уредниците от Интер Експо Център.
“Feature-worthy” дивани
При дизайна на мебели Belcaro формите са изчистени. По същия метод доста от компаниите се концентрират върху дизайна на висококачествени, първокласни дивани. Затова се използвaт единствено най-хубавите материали и дипломиран екип от дизайнери създава това, което назоваваме “feature-worthy” дивани. В дизайнa може да видите напъните, които експертите отделят, с цел да основават актуалните трендове, да държат на класическите стилове и да обръщат внимание на реакцията на клиентите.

Многофункционални и трансформиращи се дивани съчетават комфорт и минималистичен дизайн. Модели, които могат да се приспособяват за всяко помещение и съгласно самостоятелните условия на клиента, ще ни показа Feydom. Модулите могат да се пренареждат в разнообразни комбинации. Устойчиви и лесни за поддръжка, техните дамаски могат да се сменят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР