Като ключов за строителния сектор можем да определим 18 юни,

...
Като ключов за строителния сектор можем да определим 18 юни,
Коментари Харесай

Международна конференция, интериорните дизайнери и иновациите

Като основен за строителния бранш можем да определим 18 юни, петък. Защото през този ден ще бъдем очевидци на няколко събития, засягащи настоящите въпроси в сектора.

Международна конференция в петък ще притегли вниманието на експертите. Тя ще се състои в Интер Експо Център, като част от огромната съпътстваща стратегия на ревю Архитектурно-строителна седмица 2021, която се организира в столицата от 16 до 19 юни. От 10.00 водещи специалисти дискутират тематиката „ Кръгова стопанска система. Малките и междинни предприятия в строителството в изискванията на зелен и цифров преход “.

Събитието провеждат Камара на строителите в България (КСБ), Интер Експо Център, и КЛИЙНТЕХ, със съдействието на Изпълнителната Агенция за поощряване на дребните и междинните предприятия (ИАНМСП).

Експертите ще ни срещнат с цифровата промяна на строителния бранш в България, цифровия преход и кръговата стопанска система, създаването и консолидираното на софтуерни решения за потребностите на сектора. Сред експертите, които ще се включат в събитието са: Бойко Таков, изпълнителен шеф на ИАНМСП, Любомир Пейновски – член на УС на Камара на строителите в България, Марияна Хамънова – изп. шеф „ CleanTech” Ltd, Бланка Чокаро Руис – проджект управител в EIT Manufacturing, Ивайло Иванов, шеф на Интер Експо Център, Димитър Копаров, шеф на дирекция „ Организационна политика “ на КСБ, Кристиян Христов от Веро Дигитъл Инфрастракшън, Иван Терзиев –„ Ат Инженеринг 2000 “, Иван Александров – шеф на„ Норакс “.
Интериорните дизайнери, сеизмичността и нововъведенията
Паралелно присъстващите на Архитектурно-строителна седмица 2021 ще схванат какво е мястото на интериорния дизайнер в строителния развой в събитие, проведено от Асоциация на интериорните дизайнери в България.

Университетът по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ) и Национален център по сеизмично инженерство показва експертизата си за „ Земетресенията в Албания и Хърватия и уроците за България “.

С опциите на системите за Умен Дом ни среща Елко Еп България. От GREEN BUILD PROPERTY ще научим повече за монолитното изсъхнало строителство с кофражни блокчета с включена изолираност на Basf. С хрумвания за опциите за енергийно икономисване посредством интелигентно премерване на силата ни среща Energomonitor Bulgaria.

Вратите на ревю Архитектурно-строителна седмица са отворени: 16 - 18 юни: 10.00 - 18.00ч, а на 19 юни: 10.00 - 16.00 ч.

Като част от въведените здравни ограничения Интер Експо Център предизвиква посетителите да си създадат електронна регистрация за визити в уеб страницата www.buildingweek.bg .. Организаторите взеха решение срокът ѝ да бъде продължен и с помощта на това, електронната регистрация, даваща свободен достъп до изложбените площи и съпътстващите събития, ще бъде отворена до 19 юни, в това число.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР