Желание, усилиe, екипност и решителност. Това са четирите градивни елемента

...
Желание, усилиe, екипност и решителност. Това са четирите градивни елемента
Коментари Харесай

Формулата за успех представиха на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА

Желание, усилиe, екипност и увереност. Това са четирите градивни детайла за формулата на триумфа. Доказа ни го 55-ото издание на ревю БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА, което сполучливо се организира от 2 до 4 юни и построи професионална платформа за опериращите компании и експерти в сферите на медицината, денталната медицина и дерматологичния браншове.

Изданието през тази година бе с революционно значение за изложбената и конгресната ни промишленост. Защото БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2021 бе първото ревю за годината, което се организира на закрито.

От 2 до 4 юни форумът бе сцена за иновации; включиха се изложители от България, Румъния, Китай, Италия, Тайван, Турция. Представени бяха най-модерните технологии и услуги: портативни рентгенови системи и скенери, дентални юнити, импланти, решения за стерилизация и филтриране на въздуха, новаторски апарати и процедури за дерматологията и козматологията, 3D-принтери за основаване на коронки, съвременни софтуери и доста други

Осезаеми през всички дни на ревюто бяха позитивните настройки и на изложителите и на посетителите. „ Получихме извънредно позитивна противоположна връзка от фирмите - участници “, споделят уредниците. И допълват, че неколкократно присъстващи са споделяли задоволството си от опцията още веднъж да се срещат наживо с бизнес сътрудниците си, сътрудниците си и компаниите, представящи международните нововъведения на българския пазар. „ Обстановката през 2020г. прекъсна физическия бизнес контакт за представителите на бранша. От своя страна те отчeтоха негативите от това. Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2021 даде опция още веднъж медицинският, денталният и дерматологичните браншове да се срещнат наживо “, разясняват уредниците.

Интер Експо Център продължи да постанова най-високите здравни стандарти, следейки деликатно за прецизното осъществяване на ограниченията, наложени от държавните здравни управляващи. Освен въвеждане на входно-изходен надзор и най-високи хигиенични условия, уредниците насърчаваха предварителната електронна регистрация за посещаване, която даваше опция за свободен достъп.

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА – платформа за събития

Ежегодно БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА се трансформира в платформа за събития. Специалистите от Национално съдружие „ Диабет, предиабет и метаболитен синдром “ ни запознаваха с методите за намаляване при хора с инсулинова устойчивост. Националната пациентстка организация извършваше безвъзмездни проучвания за захарен диабет и равнището на О2 в кръвта.

Мащабно бе присъединяване на експертите от Медицински лицей „ Й. Филаретова “. Сред тематиките, на които експертите стопираха вниманието бяха гръбначните изкривявания при подрастващите, ролята на рентгеновия лаборант при диагностициране и следене на пациенти с COVID-19, опциите, които специалността „ Зъботехник “ разкрива и други Информационна и скринингова акция за болести на щитовидната жлеза организира Сдружение на засегнатите от болести на щитовидната жлеза. Организирани бяха ехографски прегледи и съвещания. Разнообразни бяха продуктовите презентации. От тях разбрахме за най-модерните естетични решения за лице и тяло, настоящите способи за лекуване и грешките в предварителната защита на пародонталните болести и доста други.

Успешното осъществяване на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2021 потвърди, че ревютата от една страна са несъмнено място за развиване на бизнеса, а от друга – основен детайл в напредъка на всеки един стопански бранш.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР