„Покупкология“. Това е мотото на тазгодишния eCommCongress & Expo, който

...
„Покупкология“. Това е мотото на тазгодишния eCommCongress & Expo, който
Коментари Харесай

Онлайн търговци и предприемачи се събират отново на eCommCongress & Expo

„ Покупкология “. Това е мотото на тазгодишния eCommCongress & Expo, който на 29 септември ще разгърне капацитета си в границите на огромната съпътстваща стратегия на ревюто за реклама и печатни услуги COPIS . От 29 септември до 1 октомври единственото по рода си ревю за реклама и печатни услуги COPIS ще бъде хазаин на поредност професионални събития. Освен eCommCongress & Expo, форумът отваря вратите си за DIGI PAY – едноименното събитие за цифровите разплащания, семинар за дизайн и опаковки и други.

„ eCommCongress & Expo ще бъде с хибриден формат – онлайн и онлайн. Желаещите да участват към момента могат да закупят билет от уеб страницата ecommcongress.bg “, разясняват уредниците от EventsBakery.bg. За облекчение на присъстващите и съобразено с хибридната форма на осъществяване, билетите са два вида. Единият дава достъп за излъчването на събитието и нетуъркинг в приложението, а другият обезпечава физически достъп до конгреса и достъп до изложбените зали на Интер Експо Център в дните на ревюто за реклама и печатни услуги COPIS. До 6 септември цените са надлежно 89 и 119лв.
Акценти 2021
eCommCongress & Expo събира най-големите онлайн търговци, давайки им опция за продан на опит в продажбите, положителните практики и отношението към клиентите. И както всяка година, присъстващите ще дискутират „ горещите “теми. Така да вземем за пример в панела „ IOS 15 И FACEBOOK PRIVACY в бизнеса “, ще се дискутира ъпдейтът, който ще промени радикално privacy настройките на потребителите, както и измененията във Facebook.

Лекторите ще обиден и „ Новите Данък добавена стойност правила “, навлезли от 1 юли 2021 година, посредством които се целихармонизиране на изискванията и методите за обмитяване на артикули и услуги в Европейския съюз. eCommCongress & Expo ще се разгърне обстойно и върху „ Психология на покупките “. Разбира се, измежду акцентите е и „ Видео маркетинг и инфлуенсъри “; въпреки всичко YouTube се трансформира във втората най-използвана търсачка в мрежата...

В панела „ Новите деца на улицата “ вниманието на присъстващите ще бъде фокусирано върху Clubhouse, Tik-Tok, Podcast-и – местата, където са младите. Във връзка с развиването на бизнеса отвън рамките на България, лекторите ще показват експертизата си по тематиката „ Cross-border продажби “, а търговци ще споделят наживо опита си за положителните практики при продажби в Германия, Англия, Франция и други страни.

Допълнителна информация за eCommCongress & Expo, чийто хазаин е на ревюто за реклама и печатни услуги COPIS, ще откриете на ecommcongress.bg .
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР