Международна конференция за дигитализацията и кръговата икономика, кръгла маса за

...
Международна конференция за дигитализацията и кръговата икономика, кръгла маса за
Коментари Харесай

Актуалните въпроси в строителството и иновациите

Международна конференция за дигитализацията и кръговата стопанска система, кръгла маса за сградните паспорти, новаторски артикули. Това са някои от акцентите на съпътстващата стратегия на ревю Архитектурно-строителна седмица, което ще разгърне професионалната си платформа от 16 до 19 юни.

Изложението ще даде опция още веднъж за срещи онлайн с представители на компании от другите браншове на сектора. Организаторите предизвикват онлайн регистрацията за гости като част от пакета ограничения за здравна сигурност. Всеки може да се записва онлайн през уеб страницата , получавайки право на свободен достъп до всички изложбени площи и съпътстващи събития.

В идващите редове ще разберем повече за съпътстващата стратегия.

Ден 1
В кръгла маса на 16 юни, отдадена на сградните паспорти, се включват специалисти от Министерство на районното развиване и благоустройството (МРРБ), Българска Асоциация за изолации в строителството (БАИС), Камарата на инженерите в капиталовото планиране (КИИП), Камара на архитектите в България (КАБ). В събитие, което провежда, БАИС ще показа Ръководство за планиране и осъществяване на хидроизолационни системи на здания и уреди. А FROTCOM BULGARIA ще даде детайлности, с какво могат да бъдат потребни систематичните ѝ решения при ръководството на автопарка.
Качество и планиране
Качеството в актуалното планиране е акцентът на семинар на 17 юни, проведен от КИИП. BAU Academy организира събитие, фокусирано върху информационната и маркетинг платформа за въвеждане на новаторски материали, технологии и решения в строителството. С активността и визите си ни среща Национална компания „ Индустриални зони “. През същия ден Hörmann показва нововъведенията си, а Български съвет за стабилно развиване - иновация за пресмятане на въплътения въглерод в материалите. С интелигентни хибридни сградни системи за отопление и изстудяване ни среща Екотерми Проект.
Кръгова стопанска система и цифров преход
Международна конференция в петък, 18 юни притегля вниманието на сектора. Експерти ще дискутират тематиката „ Кръгова стопанска система. Малките и междинни предприятия в строителството в изискванията на зелен и цифров преход “. Събитието се провежда от Камара на строителите в България (КСБ), Интер Експо Център и КЛИЙНТЕХ, със съдействието на Изпълнителна Агенция за поощряване на дребните и междинните предприятия (ИАНМСП). Интериорният дизайнер и ролята му в строителния развой са акцента в събитието на Асоциацията на интериорните дизайнери в България.

В същия ден Университетът по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ) и Национален център по сеизмично инженерство показва експертизата си за „ Земетресенията в Албания и Хърватия и уроците за България “. С опциите на системите за Умен Дом ни среща Елко Еп България.

Своята регистрация за свободно посещаване, с която ще имате цялостен достъп до всички изложбени зали и съпътстващи събития, можете да извършите на .
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР