Индустриалните технологии и металообработката са основен елемент във всяка икономика.

...
Индустриалните технологии и металообработката са основен елемент във всяка икономика.
Коментари Харесай

Периодът 14-17 септември - ключов за сектора на машините и технологиите в металообработката

Индустриалните технологии и металообработката са главен детайл във всяка стопанска система. За реализиране на оптимални резултати, секторът се нуждае от професионалната си платформа за продан на опит, бизнес контакти и нововъведения. През последното десетилетие в такава се трансформира – ревюто, което браншът чака с огромен интерес.

Ключовото бизнес събитие, отдадено на индустриалните технологии, 3D принтирането, автоматизацията и роботизацията, ще се организира от 14 до 17 септември в Интер Експо Център. Кампанията е в ход, а екипът влага всичките си старания за сполучливото осъществяване на плана. Над 120 български и задгранични компании ще вземат участие в ревюто и ще показват продуктите и услугите на повече от 300 международни марки. Отново с присъединяване се включват австрийски компании, които ще се показват на груповия щанд на Търговския отдел на Австрийското посолство в София.

„ През предходната година MachTech&InnoTech бе отсрочено поради световните процеси. В момента лиспата на физическите изложби е повече от осезаема за бранша. Защото MachTech&InnoTech е свързващо звено сред производителите, доставчиците, иноваторите и професионалната аудитория от инженери, технолози и експерти в региона на промишлеността. Това ни стимулира да предложим на фирмите още по-добър повсеместен артикул “, разясняват уредниците.

 Периодът 14-17 септември - основен за бранша на машините и технологиите в металообработката

Благодарение на положените от фирмите, медийните сътрудници и екипа старания, от 14 до 17 септември в залите на Интер Експо Център посетителите ще се срещнат с най-новото в сферите на металорежещите и металообработващите машини, роботиката, машините за закаляване и термообработка, инструментите, лазерните и технологиите за заваряване, машинното планиране, хидравличните и пневматичните устройства, системите за индустриална автоматизация, индустриални мрежи и програмен продукт, 3D принтиране, електрониката.
Комуникацията с изложителите
Интересът на сектора към MachTech&InnoTech 2021 е осезателен. Поставяйки на водещо място информираността и връзката, уредниците са в непрекъснат разговор с фирмите от България и чужбина.

За оптимално облекчение се предизвиква потреблението на онлайн-каналите. В уеб страницата компаниите, които желаят да се включат, получават подробна информация по какъв начин да създадат това, какви са процедурите, кой е точният човек от екипа, към който би трябвало да се извърнат. В раздел „ Новини “ се разгласява любопитна информация за нововъведенията, които ще бъдат показани, всекидневно е и развиването на каналите в обществените мрежи.

По всичко проличава, че усъвършенстваният формат на MachTech&InnoTech през 2021г., от 14 до 17 септември, ще предложи благоприятни условия за всички присъстващи, съобразени с новата действителност. Реалност, която уредниците дефинират като „ стадий за бранша, който дава нови вероятности “.
 Периодът 14-17 септември - основен за бранша на машините и технологиите в металообработката

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР