Броени дни остават до началото на MachTech&InnoTech – специализирано изложение

...
Броени дни остават до началото на MachTech&InnoTech – специализирано изложение
Коментари Харесай

При какви условия ще се проведе изложение MachTech&InnoTech от 14 до 17 септември?

Броени дни остават до началото на MachTech&InnoTech – профилирано ревю в бранша на металообработката, индустриалните технологии и автоматизацията. За изискванията на осъществяване в Интер Експо Център, съгласно последните разпореждания на здравните управляващи и организацията, научаваме от идващите редове.

На живо. Така ще се организира MachTech&InnoTech. Съгласно заповедта на Министерството на здравеопазването, влизаща в действие от 7-и септември, по време на ревютата се основава организация на еднопосочно придвижване. Всички присъстващи на MachTech&InnoTech – както изложители, по този начин и гости, би трябвало да носят защитни маски. Чрез обезпечаване на надзор на влизащите лица, се позволява не повече от един човек на 8 кв.м. (важи за цялата повърхност на изложенията) и минимална отдалеченост сред посетителите от 1.5 м. Няма да се изискват имунизационни документи и PCR – проби.
Площ от над 12 000 кв.м
Изложение MachTech&InnoTech ще обезпечи над 12 000 кв.м. повърхност на присъстващите. Всъщност по този начин заложените критерии застъпват и ограниченията, които Интер Експо Център предприе още през миналата година, а голямата повърхност на ревюто му разрешава да одобри всички искащи да го посетят. Благодарение на това от ноември 2020 година до септември 2021г. в изложбения център сполучливо се осъществиха 8 изложби. За оптималната здравна сигурност изложбеният център сътвори „ Вътрешни правила “, с които можете за се запознаете на. Внедрена е софтуерна система за ръководство на входящия и изходящия въздушни потоци, Crowd management контролира човешкия поток, основано е по-голямо разстояние сред щандовете, основан е прецизен надзор при почистването и дезинфекцията и други

„ Вече стартирахме стадия на щандовото строителство “, осведомят уредниците на MachTech&InnoTech. Рекламната акция е в ход, а екипът на Интер Експо Център е в непрекъснат контакт с компаниите-участници и посетителите, които се записват за свободно посещаване в уеб страницата, както и с професионалните и браншовите организации, които се включват с цялостния си потенциал в ревюто.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР