Без съмнение 14-и септември е сред ключовите дати през тази

...
Без съмнение 14-и септември е сред ключовите дати през тази
Коментари Харесай

Важно за индустрията: по-малко от месец остава до изложение MachTech&InnoTech

Без подозрение 14-и септември е измежду основните дати през тази година за бранша на металообработката и индустриалните технологии, софтуера и автоматизацията. Защото тогава ще започва водещото промишлено ревю MachTech&InnoTech.

От 14 до 17 септември форумът ще събере в Интер Експо Център водещи български и задгранични компании. Към момента в листата с участници откриваме над 130 фирми; показани ще бъдат над 300 международни марката.
Подкрепа от институциите и интерес от австрийски компании
И през тази година е изразителен ползата към присъединяване на компании от Австрия. В австрийски компании от разнообразни посоки в индустриалния бранш ще се показват на груповия щанд на Търговския отдел на Австрийското посолство в София. С присъединяване в ревюто и идната конференция ще се включи и DG Trade – Директоратът към Европейската комисия, виновен за комерсиалната политика на Европейския съюз със страни в и отвън границите на съюза.

Осезаема за българските компании е институционалната поддръжка. Това става с помощта на Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия (ИАНМСП), която финансира присъединяване на 19 компании.
Трансформацията на промишлеността
В първия изложбен ден, 14 септември, ще се организира интернационална конференция „ Предизвикателства пред трансформацията на промишлеността “. Събитието е част от съпътстващата стратегия на MachTech&InnoTech 2021 и се провежда с поддръжката на ИАНМСП и Българската браншова камара-машиностроене. Разбира се, през всички дни ще се организират семинари, лекции и фирмени презентации за нововъведенията и настоящите тематики.
Изложители от разнообразни индустриални сфери
„ В хода на акцията виждаме мощен интерес към присъединяване на компании от разнообразни сфери на индустриалните технологии и металообработката “, разясняват уредниците. Така да вземем за пример с щандове ще се включат компании, опериращи при металорежещите и металообработващи машини, роботиката, закаляване и термообработка, лазерните и технологиите за заваряване, планиране, хидравлика и пневматика, системи за индустриална автоматизация, промишлен програмен продукт, 3D принтиране, електрониката и други

От началото на 2021г. Интер Експо Център се наложи като несъмнено място за професионалните бизнес събития. През първото полугодие сполучливо се организираха редица изложби, ориентирани към доста стопански сфери. Сега в очакване е секторът на металообработката и индустриалните технологии. MachTech&InnoTech 2021, от 14 до 17 септември, ще се организира съгласно условията на националните здравни управляващи. Всички новости и опциите за заявяване на присъединяване, ще откриете в уеб страницата .
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР