Джейсън Момоа има нов любовен интерес в живота си. След

...
Джейсън Момоа има нов любовен интерес в живота си. След
Коментари Харесай

Адриа Архона - всичко, което знаем за сексапилната латино половинка на Джейсън Момоа

Джейсън Момоа има нов любовен интерес в живота си. След като завърши развода си с Лиза Бонет през януари 2024 година, звездата от " Аквамен " удостовери връзката си с актрисата Адриа Архона преди броени дни.

В изложба от фотоси, споделени в Instagram, виждаме Момоа да прегръща Архона по време на вечеря в Япония, наричайки актрисата своя " обич ". Техният дебют в Instagram идва малко откакто Момоа разкри, че има другарка на Basingstoke Comic Con в Англия. " Определено съм във връзка ", сподели той по това време, дразнейки феновете си за самоличността на партньорката си, " Ще разберете доста скоро ".

Преди Архона, Момоа се среща за малко с Ейза Гонсалес за няколко месеца през 2022 година, откакто той и Бонет оповестиха раздялата си през януари 2022 година

Момоа е най-известен с функциите си в  " Игра на тронове " и " Аквамен ", а Архона си основава име във филмовата промишленост с функции в  " Морбиус "  от 2022 година и идния филм на Netflix Hit Man дружно с Глен Пауъл.

Ай, ай, ай - Пуерто Рико

Архона е родена на 25 април 1992 година в Сан Хуан, Пуерто Рико в фамилията на Лесли Торес и Рикардо Архона. Въпреки че е родена в Пуерто Рико, тя прекарва детството си в Мексико Сити и живее там до тийнейджърска възраст.

Говорейки с Numéro Netherlands, тя обсъжда своя произход, отбелязвайки, че е " израснала на всички места " и има гватемалски корени от страна на татко си.

" Чувствам се пуерториканка, когато съм на острова. Чувствам се доста гватемалка, когато съм в Гватемала. Чувствам се мексиканка, когато съм в Мексико ", изяснява тя. " Не знам от кое място се разпознавам, това е в действителност мъчно за мен. И даже когато приказвам испански, никой не може да улови акцента ми. Гордея се, че съм пуерториканка, горда съм, че съм гватемалка и съм щастлива, че съм израснала в Мексико, само че също по този начин се гордея, че се усещам като че ли не числя се на никое място. И това ми оказа помощ в актьорската игра. Нямам корени на никое място. "

Баща й е гватемалски артист

Архона не е единственият човек в фамилията си, забъркан в развлекателната промишленост. Баща й е интернационално прочут артист и създател на песни Рикардо Архона. Говорейки с People през март 2018 година, тя отбелязязва, че татко й я въодушевява в личната й кариера.

" Той ме стимулира и уголемява границите ми и се грижи постоянно да пораствам като актьор ", споделя тя. " Той непрестанно ме кара да се подкрепям и развъртвам освен физически, само че и ментално. "

Актрисата добавя, че членовете на фамилията й са били нейните най-големи поддръжници по време на развиващата се кариера. " Цялото ми семейство е разгорещено и ме поддържа в това, което върша ", споделя тя. " Баща ми е мой почитател номер едно. Той демонстрира клиповете ми на всичките си другари и е в действителност сладко. Щастлива съм, че мога да го накарам да се гордее. "

Учи в прочутото холувудско учебно заведение за филмово изкуство  " Лий Страсбърг "

След като напуща Мексико на 12-годишна възраст и се реалокира в Маями, Архона в последна сметка се озовава в Ню Йорк, когато навършва 18 години. Там тя работи, с цел да трансформира актьорската си кариера в действителност, до момента в който учи в Института за спектакъл и филми " Лий Страсбърг ".

Между часовете тя работи като сервитьорка и икономка в Ню Йорк, с цел да свързва двата края. " Научих цената на парите и упоритата работа ", споделя за живота си актрисата. " Помогна ми, тъй като трябваше да съм на крайници. И мисля, че през днешния ден мога да работя по 16 часа, с помощта на това, че бях сервитьорка. "

Пробивът ѝ с киното е като Дороти Гейл

След редица по-незначителни роли, в това число тези в  " Огненият пръстен 2 ", " Безкраен ваучър "  и повтаряща се роля в  " Истински детектив ", Архона получава пробивната си роля като Дороти Гейл в сериал, акомодация на книгата за " Магьосникът от Оз ". Въпреки че сериалът е анулиран след един сезон, тя прави редица забележителни функции от този момент.

Някои от най-големите й роли са във филми, като  " Морбиус ", " Бащата на булката ", Добри поличби и Andor. Тя също по този начин ще взе участие дружно с Глен Пауъл в сантименталната екшън комедия на Netflix Hit Man.

Предишен брак

Подобно на Момоа, Архона е била омъжена преди този момент. В нейния случай става дъма за юриста Едгардо Канале, с който подписва брак през 2019 година Те участват на празненството за Оскарите на Vanity Fair през 2020 година Връзката им е доста поверителна, тъй че не е ясно по кое време и още по-малко за какво тъкмо са се разделили.

Как се среща с Момоа

Преди да стартират да се срещат, Архона и Момоа вземат участие дружно във кино лентата " Моето благо момиче " от 2021 година Основните фотоси за плана стартират през ноември 2019 година, което евентуално е когато са се срещнали за първи път.

Тя работи с доведената щерка на Джейсън Момоа по нов план

Сред многото й актьорски заслуги, Архона има планове да взе участие дружно с Наоми Аки, Чанинг Тейтъм, Крисчън Слейтър и други в идния Blink Twice, режисиран от дъщерята на Бонет Зоуи Кравиц.

Въпреки че Бонет и Момоа към този момент не са женени, артистът поддържа близки връзки с доведената си щерка, както и с татко й Лени Кравиц през годините.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР