В една оживена понеделническа сутрин в началото на май журналисти

...
В една оживена понеделническа сутрин в началото на май журналисти
Коментари Харесай

Доналд Тръмп, границите на правосъдието и други изводи от процеса за „мълчаливи пари“

В една оживена понеделническа заран при започване на май публицисти от цялостен ​​свят се събраха в долнопробна правосъдна зала в Манхатън, с цел да схванат дали Доналд Тръмп ще да бъде изпратен в пандиза.

За арбитър Хуан Мърчан изборът беше безапелационен: или да наложи оскъдна четирицифрена санкция за това, което прокурорите настояват, че са повтарящи се нарушавания на заповедта за задръстване на устата, или да подреди задържането на индивида, който в миналото беше президент и може да стане още веднъж след няколко месеца. Всеки различен престъпен обвинен евентуално ще бъде изправен пред известно време зад решетките, откакто назова очевидците по делото „ мръсници “ и допусна, че правосъдните заседатели са корумпирани.

Но Тръмп не е елементарен обвинен. Вкарването му в пандиза би основало многочислени на практика проблеми - нито една килия в Ню Йорк не е проектирана да приютява част от тайните служби - и би повдигнало евентуални конституционни въпроси. И по този начин, наказването беше постановено: 4000 $, максимал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР