Едва ли остана някой на тази земя, който да не

...
Едва ли остана някой на тази земя, който да не
Коментари Харесай

Къде е Меган Маркъл

Едва ли остана някой на тази земя, който да не е схванал, че принц Хари издаде книга. И че тя, директно и непряко, съдържа обвинявания към фамилията и целия кралски двор на Англия. Spare се появи като продължение на документалната поредност Harry & Meghan, която той направи със брачната половинка си за Netflix.

Един въпрос обаче остава на фона на цялата блъсканица към излизането на Spare - къде е Меган Маркъл. Както написа кралската коментаторка Сара Вайн в Mail on Sunday, отсъствието й от събитията, свързани с книгата, е доста " нехарактерно ".

" Не сме виждали и помен от нея от дни. Което в действителност е доста нетипично. Обикновено тя в никакъв случай не напуща мястото си до принц Хари. Практически е като съшита хирургически към него ", написа Вайн.
 Снимка 598524
Източник: GettyImages

Според нея Меган не пропуща опцията да показва " блясъка " си, а няма по-добър миг от излизането на дълго чаканите записки на брачна половинка й още веднъж да го направи. Според нея неналичието й по време на участията на Хари за представянето на Spare по нищо не припомня нормалното държание на Маркъл.

News.com.au излизат със своя догадка за отсъствието й - съгласно медията херцогинята на Съсекс е прекомерно евентуално да работи върху личните си записки. Защото двамата със брачна половинка си са подписали договорка за четири книги с издателство Penguin Random House, първата от които е Spare. И са взели задатък от 20 милиона $.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР