Доналд Тръмп описва украинския президент Володимир Зеленски като опитен търговец,

...
Доналд Тръмп описва украинския президент Володимир Зеленски като опитен търговец,
Коментари Харесай

Тръмп: Зеленски е най-големият търговец сред политиците, всеки път си тръгва от САЩ с нови 60 млрд

Доналд Тръмп разказва украинския президент Володимир Зеленски като " умел търговец, който сполучливо е обезпечил големи пакети финансова помощ от Съединени американски щати ", до момента в който подлага на критика разноските на президента Джо Байдън за Украйна и " Зеления нов курс " като разточителни и несъразмерни, предава " Фокус ".

В събота, 15 юни, в тирада на конгреса на републиканците в Детройт в американския щат Мичиган, Тръмп похвали уменията на Зеленски за водене на договаряния, като дефинира украинския президент като " може би най-великия търговец от всички политици ", тъй като при всяко свое посещаване в страната той обезпечава помощ от Съединени американски щати в размер на 60 милиарда $.

" Зеленски си потегля от тук с 60 милиарда и когато се прибере споделя: " трябват още 60 милиарда ". Той е доста добър и аз го одобрявам ", разяснява Тръмп.

Тръмп подлага на критика разноските на Байдън за Украйна и " Зеления нов курс " и упрекна настоящия президент на Съединени американски щати, че " прахосва пари на невиждани до момента нива " и влага пари в " Зеления нов курс ", който той назова " машинация ".

Отношенията сред Съединени американски щати и Украйна и външната помощ остават противоречив въпрос. Спорът акцентира продължаващия спор по отношение на американската външна помощ за Украйна, като американците са разграничени по въпроса дали помощта е задоволителна или несъразмерна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР