Едно от най-обичаните телевизионни лица в България Радина Червенова отново

...
Едно от най-обичаните телевизионни лица в България Радина Червенова отново
Коментари Харесай

Радина Червенова се връща на екран - slava.bg

Едно от най-обичаните телевизионни лица в България Радина Червенова още веднъж ще се изявява на тв екран за наслада на многочислените си почитатели. Този път обаче не в Българска национална телевизия, където бяхме привикнали да я виждаме от години, а в bTV - Радина става част от екипа на "Преди обед ", където всеки понеделник ще среща феновете с позабравени герои от предишното, а в сряда ще разяснява със експерти безконечните тематики за човешките връзки.

"Преди обед " се завръща на 6 септември в ефира на bTV и Радина Червенова е единствено едно от новите лица в екипа. Ще забележим още и младата актриса Сара Драгулева, която стана известна неотдавна като приятелката на Папи Ханс.

Тя ще се впусне в приключението "Долче вита ". Сред новите попълнения е и известният влогър и актриса, позната от сериала "Съни бийч " - Поли Недкова, която ще следи обществените мрежи изкъсо.

 undefined

 undefined

Обичаният артист Ненчо Илчев, който феновете познават от "Столичани допълнително " и "Комиците и другари ", ще зарадва дребните фенове с доста игри, фокуси и изненади в новата графа "Вълшебствата на Ненчо ".

Нова ще е и рубриката "УспешниТЕ ", в която пластичният хирург доктор Мартин Генов ще споделя истории за триумфа на персони от разнообразни сфери на живота.

 undefined

Колоритната Веси Цюрбрюг ще управлява кулинарния церемониал в студиото на "Преди обед ", а Лео Бианки ще продължава да пътешества с неговата графа "Животът е прелестен ". Разбира се, ще му оказва помощ актрисата Рая Пеева, която ще следи и за забавни всемирски вести.

 undefined

 undefined

В "Духът на здравето " доктор Неделя Щонова и тази есен ще бъде индивидът, който ще оказва помощ на дребни и огромни да бъдат здрави и уравновесени през новия сезон. Камен Лисички също продължава да търси колекционери и ще ни напомня игрите на 90-те години.

Венета Георгиева ще продължи благодарение на потвърдени експерти да трансформира визията на феновете в рубриката "Променените ", а Косьо Филипов ще споделя по какъв начин са основани най-популярните български песни.

Водещите Сашо и Деси също готвят изненади - те ще имат свои секрети задачи, които феновете ще разгадават в продължение на седмици.
Последователите на "Преди обед " в обществените мрежи могат да чакат спомагателни провокации и наличие и в каналите на предаването в инстаграм и фейсбук....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР