Не бях добър ученик в гимназията, решиха, че не ставам

...
Не бях добър ученик в гимназията, решиха, че не ставам
Коментари Харесай

Хванах се с кино, че не бях добър ученик: Дж.Лукас

" Не бях добър възпитаник в гимназията, взеха решение, че не ставам за съществени неща и ме насочиха към киното, тъй като бях разпален по фотографията. Почнах с анимация. Пратиха ме при Копола. Стори ми се скучно. Обаче той ме хареса и предложи да пиша сюжети. Нямахме пари, само че стартирахме компания в С.Франциско. Не знам по какъв начин ме селектираха за най-ниското в Кан: режисьорската гледка преди 39г. Събрахме последните си пари. Дойдохме. Франк се прибра да работи по Кръстникът. Аз останах и дори пропуснах първата си конференция.

Някой харесал от кино лентата ми робота, което стана основата на Междузвездни войни. Дадоха и $150000 да розработя концепцията.
Разбрах, че в тази и във всяка друга работа е постоянството. Никой не очакваше триумф за филм, пуснат през август единствено в 50 салона. За месец направи $25000000 и то даваха цяла година. Събра над 100М, което беше международен връх преди време.

Другата ми пристрастеност са колите, само че не да ги карам, а да ги фотографирам ", разкри пред 19` Джордж Лукас на специфична среща в Кан. Той е притежател на почетната Златна палма 2024.

Борис Ангелов, спецпратеник на 19`, Кан

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР