На Лоренцо му писна от мошеници из социалните мрежи, представящи

...
На Лоренцо му писна от мошеници из социалните мрежи, представящи
Коментари Харесай

Лоренцо на Софка бесен: Дава 10 бона за "главите" на мошеници, искащи пари от имета на гласовитата му майка

На Лоренцо му писна от мошеници из обществените мрежи, представящи се, че са хора на майка му и искащи пари от почитателите на Софи Маринова. И той разгласи премия в стила на класическите холивудски филми - „ за главите “ на бандитите.

Лоренцо сподели, че дава 6000 лева на този, който му уточни въпросните мошеници, и 10 бона, в случай че му ги доведат персонално.

Този път хакери направиха профил на Софи Маринова в Тик-Ток , за който напълно безочливо настояват, че е формален. И желаеха от най-надъханите почитатели на звездата по две хиляди лв.. Срещу тях щели да издават ВИП карти за всички концерти през годината на Софи Маринова, като сякаш осигурявали и специфичен достъп зад кулисите, диалози с певицата, дарове и други такива неща.

Най-скандалното обаче е, че въпросните хакери настояват по какъв начин единствено те и никой различен са същинският екип на Софка, а останалите се били представяли за нейни хора.

Софи Маринова обаче не прави сходни акции и не предлага пропуски със специфичен достъп, споделиха пред „ Телеграф “ от екипа на звездата. И допълниха, че от години има такива измами в другите обществени мрежи, за които постоянно са докладвали на съответните органи. „ Тези неща с ВИП картите няма по какъв начин да са правилни. Такива не се издават “, добави Тодореско Неделчев – пиарът на Софи Маринова. Той добави, че сходни офанзиви незабавно са докладвани и сваляни от мрежите, само че въпреки всичко за това би трябвало известно време и гледат незабавно да предупредят почитателите да не се лъжат. Иначе и за самия него има клюки, Тодореско сподели пред „ Телеграф “, че към този момент няма да влиза в „ Биг брат “ - предаване, което той доста харесва и би желал да е в него, само че няма време за това сега. Така опроверга слуховете, че влиза в паметното предаване в този момент.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР