След новината, че Мари е бременна, а Гала ще става

...
След новината, че Мари е бременна, а Гала ще става
Коментари Харесай

Жал ми е за Стефан, ще си ляга до баба: Дарин Ангелов захапа Гала

След новината, че Мари е бременна, а Гала ще става баба след няколко месеца, мненията по адрес на тв водещата не са спирали. Разбира се, най-активни са панелистите ѝ в „ На кафе “, по-специално Дарин Ангелов, който е прочут с тънкото си възприятие за комизъм.

Дали обаче Гала може да извади положително възприятие за комизъм в другите обстановки, в които е основна героиня, оставяме на вас да прецените.

Наскоро 57-годишната водеща съобщи в ефир, че няма нищо срещу да е баба, още повече че преди време тя самата дори насърчила щерка си да мисли и да работи по въпроса.

Панелистът Дарин Ангелов обаче я засегна с репликата: „ Най-много ми е жалост за Стефан, тъй като в този момент ще си ляга до баба! “, изцепи се артистът, сякаш на смешка. Гала се опита да се овладее, само че си пролича, че по никакъв начин не ѝ стана прелестно от думите на сътрудника ѝ.

„ Аз ще съм баба на внучето си, не на Стефан! “, отвърна внезапно водещата, което незабавно усмихна чаровния артист.

Извън шегите обаче, Гала не може да скрие насладата си от новината по какъв начин ще се промени животът ѝ наесен. И дори си помечта с признанието, че се надява бебето да е момиче, каквото в действителност се оказа, че е и желанието на бъдещия баща Константин – синът на Деляна Маринова – Джуджи.

Както е известно Мари и Константин са гаджета още от ученическите си години. Вече живеят под един покрив, а преди година се снабдиха и с нов по-просторен дом в затворен комплекс в един от най-скъпите квартали на София, написа show.blitz.bg.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР