Компактният електрически кросоувър Kia EV3 ще се отличава с персонализиран

...
Компактният електрически кросоувър Kia EV3 ще се отличава с персонализиран
Коментари Харесай

Ето го най-евтиния електрически кросоувър на Kia

Компактният електрически кросоувър Kia EV3 ще се отличава с персонализиран дизайн и високотехнологичен интериор. Моделът ще се предлага във версии с предно задвижване и със задвижване на четирите колела, като самостоятелният му пробег с едно зареждане ще е до 500 км.



Снимки на Kia EV3 към този момент се появиха в интернет пространството, въпреки, че компактният електрически кросоувър ще бъде показан публично на 23 май, а производството му ще стартира през втората половина на тази година.

От фотосите се вижда, че новата Kia EV3 резервира истинския дизайн на миналогодишната предсерийна концептуална кола, който се характеризира с забавни „ накъсан “ линии и с разширени калници, тънки LED фарове в духа на моделите Kia EV5 и EV9.



Дръжките на задните порти са скрити в колоните на покрива. Вариантът GT-Line пък ще разполага с по-агресивни брони. В салона, на предния панел ще има инсталирани два екрана. Седалките на първия ред пък ще са разграничени от забавна централна подпора на две равнища.

Електрическият автомобил Kia EV3 2025 ще бъде построен на платформата E-GMP с 400-волтова архитектура. Стандартният модел ще има предно задвижване, до момента в който разновидността GT-Line може да има задвижване на всички колела.



Очаква се електрическият кросоувър Kia EV3 да получи литиево-желязо-фосфатни акумулатори с потенциал 64 и 82 kWh. Пробегът при най-наточеният вид ще доближава 500 км. Началната цена на Kia EV3 ще бъде под 30 000 евро.

Новата Kia EV3 няма да е единствената по-евтина електрическа кола на марката. Южнокорейският производител към този момент приготвя цяло семейство налични електрически коли.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР