Иво Карамански и годеницата му Антоанет Пепе ще се местят

...
Иво Карамански и годеницата му Антоанет Пепе ще се местят
Коментари Харесай

Иво Карамански и Пепе се местят в нов дом веднага, щом тя роди

Иво Карамански и годеницата му Антоанет Пепе ще се местят в нов дом. Това показа самата хубавица пред „ Телеграф “ и издаде, че към момента са в развой на ремонт.

Инфлуенсърката Антоанет е бременна от Иво и остават дни до деветия месец. За жал новият им дом няма да бъде подготвен, с цел да се пренесат в него преди раждането на първото им общо детенце. Красавицата тръпне в очакване апартаментът им да бъде по-скоро подготвен, защото тя към този момент е в 9-ия месец и може да роди когато и да е. „ Нямам никакво самообладание да се преместим. Отдавна избрахме жилището, само че към момента има работа по него. Важното е, че не сме първоначално “, разкри щастливата дама, която сега е на морето със фамилията си.
 Снимка: Инстаграм
За Пепе това ще бъде 4-то детенце . Тя към този момент има две момиченца и едно момче, които напълно скоро ще бъдат каки и батко и несъмнено ще й оказват помощ за дребното бебенце. В един от последите си постове Антоанет загатна, че ще предложи на Иво да участва на раждането на бебето им, само че не даде повече изясненост дали това в действителност ще се случи. Тя добави, че той постоянно целува и приказва на коремчето й, което значи, че построява връзка с детето още преди да се е родило.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР