Английският Ливърпул има сериозен интерес към бранителя на Италия и

...
Английският Ливърпул има сериозен интерес към бранителя на Италия и
Коментари Харесай

Ливърпул иска звезда от UEFA EURO 2024

Английският Ливърпул има сериозен интерес към бранителя на Италия и Болоня – Рикардо Калафиори. Защитникът се отличава с изявите си за „ скуадра адзура “ до този миг на UEFA EURO 2024, а мърсисайдци наблюдават изявите му в отбора от Емилия-Романя надалеч преди да стартира континенталния шампионат.

Медиите на Ботуша настояват, че англичаните към този момент са почнали договаряния с Болоня за цената на футболиста, като италианците желаят най-малко 25 милиона евро за своя състезател. Тази сума може и да набъбне, в случай че Калафиори и Италия продължат похода си на UEFA EURO 2024, като по всичко проличава, че в случай че ще има развиване по тази линия, то тя ще бъде след финалния мач в Берлин на 14-и юли.

До този миг Ливърпул не е оповестил привличането на нито един нов футболист през лятото, откакто от новия сезон отборът ще бъде воден от Арне Слот, който размени Юрген Клоп.

Преди броени дни пък Слот беше публично показан от клуба от „ Анфийлд “. От новия сезон пък отборът се раздели с централния бранител Жоел Матип, а пред Слот изборите в тази зона са свързани с Върджил ван Дайк, Ибрахима Конате и Джо Гомес, като последният бива употребен и в други елементи от защитната линия.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР