69-годишният Кевин Костнър заяви, че е отворен за нова връзка

...
69-годишният Кевин Костнър заяви, че е отворен за нова връзка
Коментари Харесай

Той е легенда, блян за жените и вече е свободен, но не само това – заяви, че е готов за нова връзка

69-годишният Кевин Костнър съобщи, че е отворен за нова връзка единствено година, откакто подаде молба за бракоразвод с 50-годишната Кристин Баумгартнер. Двамата имат зад тила си 18 години брак.

" Мисля, че всеки би желал да бъде влюбен и да изживее това толкоз хубаво възприятие ", съобщи той пред списание People.

Въпреки горчивата разлъка с дизайнерката Кристин, звездата от " Бодигард " Кевин сподели, че " няма да разреши на нищо да направи твърдо сърцето му ".

Той съобщи, че с цел да премине през сложните моменти, се концентрира върху седемте си деца - 40-годишната Ани, 37-годишната Лили, 36-годишния Джо, 27-годишния Лиъм, 17-годишния Кейдън, 15-годишния Хейс и 14-годишната Грейс.

" Просто продължаваш да приказваш, продължаваш да възпитаваш децата си, продължаваш да се интересуваш от това, от което те се интересуват. Наистина всичко е обвързвано с децата. Аз към момента преподавам на децата си. И апропо, аз към момента се изучавам дружно с тях ", написа Dnes.bg.

По-рано тази седмица Кевин беше запитан за хипотетичната си връзка с певицата Джуъл в " Шоуто на Хауърд Стърн ".

" Джуъл и аз сме другари - в никакъв случай не сме излизали. Тя е специфична и не желая тези клюки да разрушат другарството ни, тъй като това е най-ценното нещо, което имаме ".

Но Кевин призна, че певицата е " задоволително красива, с цел да излиза с нея ".

Актьорът добави, че двойката се е срещнала на частния остров на милиардера сър Ричард Брансън през 2023 година, където изпълнителката на " Who Will Save Your Soul " е провела благотворителна вечер за събиране на средства за тенис на фондация " Вдъхновяващи деца ".

Той сподели, че са имали " доста дълги диалози ", само че са напуснали острова като другари и нищо повече.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР