Перверзник беше хванат да се промъква в краварник и да

...
Перверзник беше хванат да се промъква в краварник и да
Коментари Харесай

Хванаха млад фермер да прави секс с крава

Перверзник беше заловен да се промъква в краварник и да прави секс с едно от животните, откакто фермер сложил камери за наблюдаване.

Фермерът Иън Фаруел хванал 25-годишния Лиъм Браун със смъкнати панталони зад животното, ръце от двете страни на бедрата на крава и се мърдал обратно и напред.

Браун е задействал тревога в ранните часове на нощта и е избягал от фермата в Бъртън, покрай Крайстчърч, Дорсет. Той прескочил няколко порти, единствено с цел да се приземи в друга кошара, където бил стъпкан от животните.

Той бил заловен да плаче на земята от Фаруел, чието семейство има фермата от 144 години. Бащата на Браун преди този момент работил за Фаруел като водач на трактор в продължение на 17 години.



ДНК проба, взета от кравата, потвърдила, че е имало сексуален акт.

Браун признал закононарушението и споделил, че се усеща „ компрометиран и неловко “. Той е наказан да заплати на Фаруел £600 обезщетение, като по този метод избегнал пандиза.

Фермерът подозирал, че с кравите му е правено нещо, тъй като имало редица подозрителни произшествия. Той намерил хирургически ръкавици и облекла, а няколко млади животни били умрели при необясними условия.

Вследствие на това фермерът и фамилията му решили да сложат камери, с цел да заловят перверзника.

Една нощ синът на фермера чул едно от животните да издава „ характерен обезпокоителен тон “. Проверил камерите и видял, че има някой в ​​обора, и звъннал незабавно на татко си.

На камерите видели, че натрапникът преследва животните с колан в ръка, до момента в който те издават жални звуци.

Майката споделила пред съда, че когато спипали натрапника го попитали дали е оставил вързани кравите, а той дал отговор, че към този момент бил приключил и го отвързал.

Браун се призна за отговорен за полово навлизане в животно и причиняване на излишно страдалчество. Перверзникът е наказан на тригодишна рехабилитация и 150 часа неплатен труд и му наредили да заплати обезщетение от £600 на семейство Фаруел. Издадена му е заповед да не може да отглежда добитък 10 години, написа blitz.bg.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР