Димитър Рачков изненада Ники Кънчев, който бе гост в новото

...
Димитър Рачков изненада Ники Кънчев, който бе гост в новото
Коментари Харесай

Рачков седна в стола на Ники Кънчев

Димитър Рачков изненада Ники Кънчев, който бе посетител в новото издание на " Забраненото шоу ", с подигравка на емблематичното " Стани богат ". Този път самият Кънчев се озова в горещия стол, а Рачков беше този, който задава въпросите. В " Стани софиянец " бургазлията се превъплъти в облика на Ники Пънчев и подложи тв водещия на истинско предизвикателство със занимателни въпроси и радостни истории.

В следващото издание на шоуто на Рачков тематиката бе точно " София против провинция ". Плеяда от звездни посетители още веднъж изгряха на сцената на предаването, а водещият съумя да изненада всеки от тях. Феновете се любуваха на няколко превъзходни музикални осъществявания. В същинска рап борба влязоха двама обичани реализатори – Бат Венци и 100 Кила. Представител на столицата бе Бат Венци, а 100 Кила незабавно отговори, защитавайки варненската чест с рими.

Васил Найденов зарадва публиката и феновете с брилянтни осъществявания на две от най-любимите български песни – „ Синева “ и „ На инцидентна гара “, акомпаниран от китариста Стоян Бозов. Шоуто още веднъж изненада с нетипична музикална групировка – Дара, Фънки, Геро, Рафи, Милица Божилова, Стенли и Веселин Маринов закриха предаването с миксирано осъществяване на едни от най-емблематичните български песни за градове. Стенли изнесе извънредно прочувствено осъществяване на „ Любовта, без която не можем “ уважи паметта на създателя на група „ Тангра “ Косьо Марков, който ни напусна през миналата седмица.

Рачков посрещна на сцената и Соломон Паси, а изненадата беше нагледно странствуване из столицата с емблематичния трабант на българския политик. По време на пътуването той описа нечувани и забавни истории за паметни здания в столицата, както и за занимателни моменти от кариерата и предишното си.

Палавите баби от село Горно Драглище донесоха в студиото въодушевление от Югозападна България и научиха водещия на няколко нови думи. А носителите на премията Икар куклени артисти от представлението „ Avenue Q ” означиха на сцената на Рачков Световния ден на кукления тетър.

В идващия епизод на " Забрненото шоу "  темата ще бъде „ За и срещу силикона “, а посетители ще бъдат Тита, Галена, Милко Калайджиев, Стефан Вълдобрев, Мая Бежанска и „ Обичайните обвинени “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР