Депутатът от Киевския областен съвет Виталий Карлюк нокаутира своя колега

...
Депутатът от Киевския областен съвет Виталий Карлюк нокаутира своя колега
Коментари Харесай

Екшън и хаос в Киевския парламент! Депутати си спретнаха свиреп бой при обсъждането на бюджета

Депутатът от Киевския регионален съвет Виталий Карлюк нокаутира своя сътрудник Владислав Хахулин. Инцидентът станал по време на съвещание, по време на което се обсъждал въпроса за систематизиране на бюджета, пишат украинските издания. В хода на разискването, Карлюк, представляващ президентската секта на Блока на Петро Порошенко " Солидарност ", атакува представителя на регионалния съвет и повреди високоговорителя, което направило невероятно продължаването на сесията.



Това, обаче не било задоволително на депутата, той нападнал Хахулин, представител на " Батковщина ", който от своя страна решил да се застъпи за ръководителя на регионалния съвет. Карлюк нанесъл безмилостен и съкрушаващ удар на сътрудника си.



Вследствие на нокаутиращия удар Хахулин изпаднал в безпомощно положение и даже се наложило да легне на земята, с цел да се възвърне благодарение на присъстващите. След това той бил даже откаран в болница, а в залата влезнала полиция. Според локалните издания, депутатът-побойник е застрашен от наказателна отговорност.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР