Британската финтех и банкова компания Revolut си партнира с Elrond,

...
Британската финтех и банкова компания Revolut си партнира с Elrond,
Коментари Харесай

Revolut добави Elrond към платформата си

Британската финтех и банкова компания Revolut си партнира с Elrond, с цел да вкара в платформата си криптовалутата EGLD.

EGLD на Elrond ще бъде налична за над 20 милиона консуматори на Revolut в над 30 страни – опция, която основният изпълнителен шеф на Elrond Бениамин Минку назова „ голяма “.

Този ход бележи залог на главната технология на блокчейнa, като се има поради, че нейният токен се срина с към 90% от историческия си връх през ноември 2021 година Общата му заключена стойност (TVL) също се срина през това време и в този момент възлиза на $157 милиона, съгласно DefiLlama .

Elrond започва своята съществена мрежа през юли 2020 година, като употребява собствен личен неповторим логаритъм за консенсусния механизъм за доказателство за залог (PoS), наименуван SPoS (Secure Proof of Stake), с цел да поддържа своя блокчейн.

Децентрализираната борса и цифровия портфейл Maiar на мрежата бяха отстранени от мрежата през юни 2022 година след „ подозрителна активност „. Този случай докара до спад на цената на токена MEX на портфейла с над 90%.



EGLD също пострада, като малко след случая се смъкна до $38. Цената му остава по-ниска от най-високата си стойност за всички времена, от към $540, маркирана на 23 ноември 2021 година, като все още на писане на публикацията се търгува за към $56.20.

Въпреки че към момента няма обилни актуализации на екосистемата на мрежата, Минку съобщи, че ще има какво да чакаме през идващите месеци. Най-конкретно през ноември – когато в Париж ще се организира първата конференция на Elrond.

Минку сподели, че напредвайки, той вижда, че Elrond се трансформира в „ идващия фундаментален пласт за метавселената “.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР