CoinGecko отчита, че LINK търпи лек спад от 2.5% през

...
CoinGecko отчита, че LINK търпи лек спад от 2.5% през
Коментари Харесай

Прогноза за цената на Chainlink за следващите дни

CoinGecko регистрира, че LINK търпи лек спад от 2.5% през последните 24 часа, запазвайки позицията си в диапазона от $17. Тъй като пазарът се развива в позитивна посока, ето прогноза за цената на LINK за юни.

По последни данни LINK, главният актив на мрежата Chainlink , се търгува за към $17.15.

LINK сподели впечатляващо показване през тази година, утвърждавайки се като една от най-добре движещите се криптовалути. През последните 30 дни LINK означи нарастване на цената си с 14.1%. Въпреки че към момента е с 66.7% под най-високата си стойност за всички времена от $52.70, капацитетът за приближаване до тези стойности става все по-вероятен.

Анализаторите на криптовалути в Changelly предоставиха своята прогноза за цената на Chainlink (LINK) за края на май. Според тяхната прогноза LINK се чака да доближи най-малко $18.56 и най-много $23.08. Средната цена се чака да бъде към $20.82.


.
Поглеждайки в по-далечна вероятност, специалистите на Changelly предвиждат, че LINK евентуално може да доближи $29 до декември 2025 година Тази дълготрайна вероятност отразява възходящото доверие в ролята на LINK като водещо децентрализирано оракулско решение, способно да завладее огромен пазарен дял.

Пазарът обаче е непредсказуем и може да се движи и в двете направления според от общите пазарни настроения. Освен в случай че Биткойн не набере инерция и не надвиши границата от $70,000, LINK евентуално ще покаже лимитирано показване.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР