МОНАКО (AP) — Ferrari удвои своите победи от целия минал

...
МОНАКО (AP) — Ferrari удвои своите победи от целия минал
Коментари Харесай

Победата на Leclerc премахва воденичния камък на Монако. Шефът на Ferrari се надява, че разликата с Red Bull намалява

МОНАКО (AP) — Ferrari удвои своите победи от целия минал сезон, а Шарл Льоклер постави завършек на безплодния си двугодишен интервал във Формула 1 с победа от полпозишън в неделя Голямата премия на Монако.

В осем надпревари този сезон Ferrari и McLaren наподобяват по този начин, като че ли могат да се опълчват на Red Bull. За почитателите на Формула 1 като цяло това предлага вяра за по-конкурентни надпревари.

„ Вълнуващо е и се надявам, че ще бъде по този начин до края на сезона “, сподели шефът на тима на Ferrari Фредерик Васьор след надпреварата в неделя. „ Ще бъде нагоре и надолу до края. “

Не беше предишния сезон, когато Макс Верстапен усъвършенства личния си връх във F1 с удивителните 19 победи за Red Bull. Неговият съотборник Серхио Перес завоюва две победи, а единственият водач, който не е от Ред Бул и завоюва, беше Карлос Сайнц младши от Ферари.

Льоклер и Сайнц имат по една победа тази година, както и Ландо Норис от Макларън. Това прави 5-3 за Ред Бул до момента – всички победи на Верст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР