Локомотив спечели с 1:0 срещу ЦСКА домакинството от последния кръг

...
Локомотив спечели с 1:0 срещу ЦСКА домакинството от последния кръг
Коментари Харесай

Локо удари ЦСКА в последния си мач за сезона

Локомотив завоюва с 1:0 против ЦСКА семейството от последния кръг в родния хайлайф и приключи по най-хубавия метод сезона. Единственият гол вкара Петър Андреев още в 5-та минута. Локо приключи на петото място в крайното класиране, а ЦСКА е трети и ще играе бараж за класиране за евротурнирите.
Прочетете още
В дуелът Локо излезе с новите си екипи за сезон 2024-2025. 

Двама играчи от Локо - Бабакар Дион и Евандро изиграха последните си мачове за клуба. Двамата не пожелаха да преподпишат договорите си и напущат като свободни сътрудници.

Локо откри още в 5-та минута, когато Бабакар Дион центрира в пеналта, а Петър Андреев засече отлично с глава за 1:0.

ЦСКА отговори с удар на Георги Чорбаджийски, който беше доста неакуратен. 

В 14-та минута Петър Андреев насочи рисков удар, който беше избит в корнер от Митов. След осъществяването Дион стреля, само че около вратата.

В 19-та минута голмайсторът Петър Андреев се контузи и беше сменен наложително от Кристиян Пешов.

В края на първата част Дион стреля от отдалеченост, а Митов мазета удара му, само че не се намеси добре, Мичи Нтело обаче не съумя да се възползва за и ЦСКА оцеля в тази обстановка.

В самото начало на втората част Мичи Нтело се оказа на към 3 метра от вратата на ЦСКА, само че не съумя да вкара.

В 55-та минута Чорбаджийски стреля с глава, само че около вратата. 

В 72-та минута Станислав Шопов насочи топовен удар, който беше уловен от Луков. 

В 80-та минута Лазар Туфегджич направи неповторим пропуск, откакто преодоля Луков и не съумя да уцели опразнената врата. Голът обаче щеше да бъде анулиран даже и да беше вкарал, тъй като в обстановката беше свирена засада.

Малко по-късно Турицов напредна и насочи мощен удар, който обаче Луков съумя атрактивно да избие в корнер.

В 86-та минута играещите последния си мач за Локо - Евандро и Бабакар Дион бяха заменени и изпратени с овации от почитателите. В игра за Локомотив влезе и Алекс Местов, който размени Христо Иванов, а за Местов това беше дебют за първия тим на Локо.

С успеха Локо събра 58 точки и приключи на петото място в крайното класиране. ЦСКА приключи трети с 67 точки и на 31 май ще е хазаин на ЦСКА 1948 или Арда в баража за евротурнирите.

Локомотив:  Мартин Луков, Ангел Лясков, Хорхе Сегура, Тодор Павлов, Оливие Камдем, Христо Иванов (Алекс Местов 86 мин.), Евандро (Ивайло Иванов 86 мин.), Петър Андреев (Кристиян Пешов 19 мин.), Бабакар Дион (Ефе Али 86 мин.), Мичи Нтело (Мартин Петков 66 мин.), Димитър Илиев

ЦСКА:  Димитър Митов, Иван Турицов, Енес Махмутович, Мено Кох, Сайней Санянг, Джонатан Линдсет, Емануел Шакич (Петко Панайотов 73 мин.), Улаус Скаршем, Станислав Шопов (Александър Николов 85 мин.), Георги Чорбаджийски (Наско Цеков 73 мин.), Данило Асприля (Лазар Туфегджич 46 мин.)

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР