През последния месец Pepe (PEPE) се сблъска с нарастваща конкуренция

...
През последния месец Pepe (PEPE) се сблъска с нарастваща конкуренция
Коментари Харесай

Ще продължат ли инвеститорите в меме криптовалутата PEPE да трупат огромни печалби?

През последния месец Pepe (PEPE) се сблъска с възходяща конкуренция на пазара на мемекойни, само че последните развития провокираха доста възобновяване.

Само през последната седмица цената на PEPE скочи с над 60%, достигайки $0.00001507 все още на писане на публикацията.

През този интервал PEPE показва мощна възходяща наклонност, поредно постигайки по-високи върхове и по-високи дъна, пробивайки всички равнища на опозиция и целяйки предходния си връх за всички времена от $0.00001535. Допълнително нарастване от към 10% може да подтикне PEPE да надмине този връх.

Въпреки това, някои знаци допускат евентуални провокации в бъдеще. Паричният поток на Чайкин (CMF) сподели забележителен спад в притока на капитал, а показателят на относителната мощ (RSI) също понижава, което демонстрира, че бичият подтик може да губи пара. Ако мечият напън се усили, цената на PEPE може да падне назад сред $0.00001149 и $0.00000898.

Шумът в обществените медии играе сериозна роля в траекториите на меме токена. Според данни на Santiment има доста нарастване на обществения размер и позитивни настроения за PEPE. Тази възходяща известност в обществените платформи може да помогне за опазване на възходящата ценова наклонност.

Въпреки увеличението на комерсиалната интензивност, има видим спад в растежа на мрежата, като по-малко нови адреси демонстрират интерес към PEPE. Ако тази наклонност продължи, това може да повлияе негативно на скорошното рали на PEPE, наблягайки нуждата от резистентен нов интерес в поддръжка на дълготрайния напредък.

Освен това по-широките условия на пазара на криптовалута евентуално ще повлияят на траекторията на PEPE. Тъй като главните криптовалути като Биткойн и Етериум изпитват съмнения, мемекойните постоянно ги следват, или увеличавайки облагите, или влошавайки загубите. Следователно наблюдението на цялостното пазарно въодушевление и главните крипто трендове ще бъде от решаващо значение за вложителите в PEPE.

Гледайки напред, устойчивостта на възхода на PEPE ще зависи от способността му да поддържа ангажираност в обществените медии и да притегля нови вложители. Постоянната поддръжка на общността и позитивните настроения могат да подтикват по-нататъшен напредък, само че евентуалните вложители би трябвало да бъдат деликатни във връзка с присъщата неустойчивост в пространството на меме криптовалутите.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР