Наскоро проектът Slothana предизвика сериозно вълнение в крипто общността, след

...
Наскоро проектът Slothana предизвика сериозно вълнение в крипто общността, след
Коментари Харесай

Slothana скача с над 120% след листинга си, може ли Sealana да направи фурор и да последва примера?

Наскоро планът Slothana провокира съществено неспокойствие в крипто общността, откакто цената на неговия токен $SLOTH скочи с повече от 120% единствено седмица след листването му на тържищата. 

Това впечатляващо показване беше още по-забележително, като се има поради, че зад Slothana нямаше одобрена идея или солидна софтуерна основа.

Въпросът, който доста вложители си задават в този момент, е дали новата меме крипто монета Sealana може да следва стъпките на Slothana и да записва сходен възторг. Slothana беше позиционирана като опция на различен шлагер в меме пространството – $SLERF.

Макар да нямаше действителна идея зад плана си, той съумя да притегли голямо внимание и да осъществя забележителен растеж на цената единствено дни след общественото си показване.

Посетете Sealana

Дали Sealana може да последва образеца обаче?

Какво прави Sealana добър избор за евентуален идващ шлагер в тази вълна? Първо, ценовите равнища на плана наподобяват извънредно атрактивни. В момента една Solana коства към $140, а съгласно изискванията на първичното предложение на монети, за всеки 1 SOL вложителите ще получат 6,900 $SEAL токена. Това прави цената за $SEAL извънредно преференциална – към $0.02.

Подобно на Slothana, Sealana също няма дълбока идея или действителна технология зад себе си. Проектът разчита напълно на меме културата и спекулативния интерес в екосистемата на Solana. Успехът на предходни меме токени като Slerf, Slothana, Dogwifhat и други показва какъв брой бързо може да се появи търсенето за нови монети от този вид.

Именно неналичието на одобрена идея може да се окаже едно от преимуществата на Sealana. Като чисто умозрителен актив, той може да притегли вложители, търсещи бърза и забележителна облага при възможен растеж на известността му. Лекотата на вложението също е плюс – закупуването на $SEAL е въпрос на минути през техния уеб страница или прибавяне на адреса им към портфейла.

Ценова прогноза – има ли късмет за 100Х растеж?

Що се отнася до ценова прогноза, някои анализатори са оптимистично настроени, че Sealana може да последва образеца на Slothana. При сегашните ценови равнища на Solana от $140, към този момент отбелязахме, че входящата цена за $SEAL е към $0.02. Оптимистичните прогнози сочат опция за постигане на $0.06 или даже $0.10 незабавно след възможен сполучлив листинг на тържищата. Дори и умерено оптимистичният сюжет от $0.04 евентуално би означавал над 100% чиста облага за ранните вложители.

Разбира се, сходни прогнози не трябва да се одобряват безусловно. Меме монетите като цяло са извънредно спекулативни активи с висока волатилност и ниска предвидимост. Освен това не е изключено и известността на самата Solana да е на пътя към закъснение, съдейки по скорошния спад при някои водещи представители като Dogwifhat, Bonk и Book of Meme, които към този момент показват загуби сред 12-19%.

Но в последна сметкa трите токена, изборени нагоре, поизчерпаха част от вдъхновението, а меме вложителите търсят и облаги въпреки всичко – може би погледите се обръщат на друга посока, а образецът със Slothana е налице.

Въпреки рисковете, Sealana несъмнено предлага една завладяваща капиталова опция за тези, търсещи бърз и огромен капацитет за напредък в областта на меме криптовалутите. Дали планът ще успее да притегли задоволително внимание и да стане идващият огромен шлагер в екосистемата на Solana, следва да забележим.

Как да купя Sealana?

Aко смятате, че $SEAL предлага положителни шансове за триумф, то в този момент ще ви покажем няколко лесни стъпки, които би трябвало да следвате, в случай че желаете да купите токени:

  1. Посетете формалния уеб страница на Sealana и се запознайте с плана. Разгледайте детайлностите към първичното предложение на монети (ICO).
  2. Свържете портфейла си за Солана, като Phantom, Solflare или различен сходен, с уеб страницата на Sealana. Това е належащо, с цел да можете да закупите $SEAL токени.
  3. Определете какъв брой $SEAL токена желаете да придобиете, съгласно наличния си бюджет и податливост към риск.
  4. Потвърдете транзакцията и я одобрете през портфейла си, откакто сте ревизирали детайлите й.

Купете Sealana


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР