Свързан с Ripple акаунт наскоро прехвърли над 50 милиона XRP

...
Свързан с Ripple акаунт наскоро прехвърли над 50 милиона XRP
Коментари Харесай

XRP: Свързан с Ripple портфейл прехвърли токени на стойност десетки милиони към борсите

Свързан с Ripple акаунт неотдавна трансферира над 50 милиона XRP на крипто тържищата, сигнализирайки за забележителна ликвидация.

Този ход идва след освобождението на 1 милиард XRP от първичното систематизиране на Ripple на 1 май, като токените са сложени в месечни ескроу сметки до 2027 година От това освобождение 200 милиона XRP токена бяха изпратени в сметката на хазната на Ripple, а останалите 800 милиона бяха блокирани в нови ескроу сметки.

След като получи 150 милиона XRP токена този месец, получаващата сметка на Ripple rP4X2…sKxv3 разпредели някои токени към разнообразни непознати сметки. Свързан с Ripple адрес, разпознат като r4wf..Rzn, обаче трансферира 56.01 милиона XRP на тържищата, което ускори мечите настроения.

Транзакциите включваха близо 30 милиона XRP към Bitso и 26 милиона XRP към Bitstamp, което способства за сегашния спад в цената на XRP. Данните от веригата, споделени от Whale Alert, акцентират опасенията по отношение на представянето на XRP, седмата по величина криптовалута по пазарна капитализация.

При първата транзакция на 23 май в обмена Bitstamp бяха трансферирани забележителна сума от 30 милиона XRP токена, оценени по това време на $15.4 милиона. Впоследствие втората транзакция трансферира тъкмо 25 милиона XRP на основаната в Мексико борса Bitso, на стойност $11.4 милиона по това време. Участието на тези съответни тържища подхранва спекулациите за претекстовете зад тези дейности.

Както Bitstamp, по този начин и Bitso станаха очевидци на обилни притоци на XRP токени през последните месеци. По-специално Bitso означи обилни притоци на XRP след партньорството си с Ripple. Този модел на систематизиране допуска, че тези сметки евентуално ще продължат да трансферират XRP на няколко централизирани тържища за продажба, което евентуално ще усили натиска върху предлагането на спот пазара и може да повлияе на цената на XRP.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР