Робърт Кийосаки, известният инвеститор и автор на книгата Богат татко,

...
Робърт Кийосаки, известният инвеститор и автор на книгата Богат татко,
Коментари Харесай

БРИКС: Робърт Кийосаки отправи поредното предупреждение за новата валута на съюза

Робърт Кийосаки, известният вложител и създател на книгата „ Богат баща, безпаричен баща “, неотдавна показа опасенията си за бъдещето на щатския $ на фона на слуховете, че страните от БРИКС ще вкарат нова криптовалута, евентуално подкрепена със злато.

Кийосаки счита, че в случай че това се случи, то може да докара до загуба на цената на щатския $ и да провокира хиперинфлация в страната.

В отговор на тези евентуални опасности Кийосаки предложи да се влага в различни активи като злато, сребро и Биткойн ( BTC ), с цел да се предпазим от възможен срив на щатския $. Той акцентира смисъла на диверсификацията на портфейла и предпазването от обезценяване на валутата.

Кийосаки изрази своите предизвестия за “ ” във връзка с щатския $, като съобщи, че сривът към този момент е почнал, и прикани хората да се приготвят за него.

Той се застъпва за тактики като започване на бизнес, придобиване на активи, които носят парични потоци, като парцели чартърен, и владеене на активи като злато, сребро и BTC, с цел да се смекчи въздействието на икономическите спадове.

 

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР