Благодарение на нашите гръцки приятели и съюзници този път Европа

...
Благодарение на нашите гръцки приятели и съюзници този път Европа
Коментари Харесай

Асен Агов: Европа този път каза твърдо не на Ердоган благодарение на Гърция. България е единственият му път

Благодарение на нашите гръцки другари и съдружници този път Европа сподели твърдо " не " на този шантаж от страна на турския президент Реджеп Ердоган ", съобщи в предаването  " Видимо и невидимо с Калин Манолов "  Асен Агов, публицист и депутат в 37-ото, 38-ото, 39-ото, 40-ото и 41-ото Народно заседание.

Агов разяснява реакциите в Европейския съюз по отношение на събитията на гръцко-турската граница. Според него до скупчване на мигранти на българско-турската граница не е се стигнало, тъй като " Ердоган не може да си скапе връзките с единствената мирна граница, която има - българската ". " Единственият му път към Европа е през България, той има интерес от това. България е безконтролен кулоар за турската стопанска система ", акцентира Агов.

" Кремъл надигра и излъга Ердоган както искаше и явно Путин желае бързо да излезе от Сирия, тъй като не може да издържи стопански, изключително при тази цена на петрола, която се срина и която няма шансове да се възвърне в идващите месеци. Излизането на Русия от Сирия ще значи надзор на Башар Асад над Идлиб и въобще надзор на Асад над Сирия и оставането му на власт. Това ще значи и оставане на съветските бази в страната, само че в стеснен тип и без непосредствено присъединяване във военните дейности. Ако това се осъществя, в североизточната част на Сирия, ще има автономност на кюрдите, а това ще е още една загуба за Ердоган. Изобщо Ердоган е в една доста сложна обстановка ", разяснява още Асен Агов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР