Нов аудиозапис на разговор в ПП за пари плъзна в

...
Нов аудиозапис на разговор в ПП за пари плъзна в
Коментари Харесай

Изтече нов запис от събрание на ПП, а от партията коментираха трактовката на ние неофициален кеш имаме

Нов аудиозапис на диалог в Политическа партия за пари плъзна в интернет. На него се чуват гласовете на Асен Василев, Кирил Петков, Лена Бориславова и Николай Денков. Записът бе оповестен от уеб страницата " Афера " малко след 17 часа нощес. Според изданието, което към този момент няколко пъти популяризира аудио файлове с диалози сред политици, става дума за партийна среща по време на последните парламентарни избори през 2023 година.

Около 2 часа по-късно - малко преди 20 часа, от " Продължаваме промяната " потвърдиха достоверността на записа, като го качиха на формалната си страница във Facebook. Разликата сред двете изявления е в трактовката на наличието.

От " Афера " извеждат отвън скоби върху цитати като " ние всекидневен кеш имаме ", " в случай че има кеш в торби " и " още един милион и половина за акцията ", което съгласно изданието е имитация на Кирил Петков към предприемача Пламен Бобоков.

Според " Продължаваме промяната " пък записът свидетелства, че на изборите през 2023 не са успявали да съберат пари, с цел да си финансират акцията. " Сега ситуацията е същото, по тази причина и сме оповестили дарителска акция. Другият извод, който се постанова, е че българските служби ни наблюдават и подслушват. Това може да ви изясни и за какво ГЕРБ и Движение за права и свободи водиха такава люта борба, с цел да ги запазят в този тип ", прибавят от Политическа партия, написа през днешния ден.бг.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР