35-годишната актриса Кейли Куоко, позната от сериалите „Теория за Големия

...
35-годишната актриса Кейли Куоко, позната от сериалите „Теория за Големия
Коментари Харесай

Актрисата Кейли Куоко се развежда след 3 години брак

35-годишната актриса Кейли Куоко, позната от сериалите „ Теория за Големия гърмеж “ и „ Стюардесата “, е подала молба за бракоразвод в съда в Лос Анджелис. Това се случва в деня, в който Куоко и 30-годишният й брачен партньор Карл Кук оповестиха раздялата си след три години брак.



„ Въпреки огромната обич и уважението един към различен, установихме, че пътищата ни се разделят. Споделяхме обществено огромна част от живота си, само че в този момент желаеме да запазим поверителност. Разделяме се без яд и неприязън, даже в противен случай. Няма да даваме повече елементи по тематиката “, четем в изказването на към този момент някогашната двойка пред.

Кейли Куоко и Карл Кук са дружно от 2016 година Те се сгодиха през 2017 година на рождения ден на актрисата – 30 ноември. Двамата са доста запалени по конната езда и по тази причина сватбата на 30 юни 2018 година бе в конна база покрай Сан Диего, Калифорния.





Този юни актрисата означи три години от сватбата с черно-бяла снимка в Инстаграм, като напомни, че двамата са се срещнали на 30 юни 2016 година в Ню Йорк.

„ Защо си женен за мен толкоз дълго? Искрено съм впечатлена “ – обърна се тогава Куоко към своя брачен партньор.



Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР