Противно на нагласите - в първия ден след затварянето на

...
Противно на нагласите - в първия ден след затварянето на
Коментари Харесай

Трафикът в час пик без Бетонния мост изненада шофьорите в Пловдив СНИМКИ

Противно на настройките - в първия ден след затварянето на Бетонния мост в Пловдив - проблеми нямаше. Движението по пътните връзки, които поеха трафика към Кючук Париж, се реализира умерено. Задръствания не се образуваха даже в час пик, предава

Спокойно е придвижването на коли и рейсове на градския транспот, както по надлез " Родопи ", по този начин и по бул. " Христо Ботев ". Повечето водачи споделят, че затварянето на Бетонния мост не се е отразило на пътуването из града. " Всяка заран минавах с колата по Бетонния мост за работа - тапи колкото желаете. Днес през надлез " Родопи ", Сточна гара и към гарата беше много умерено ", написа П.Панайотова във фейсбук група на живеещите в кв. Кючук Париж.

Шофьори обаче споделят, че натоварен трафик е имало в региона на кръстовището на ВСИ, както и по ул. " Даме Груев " и бул. " Найчо Цанов " в Южен.

Те припомнят, че в идвите месеци се чака да е умерено, за какво стартира отпускарският сезон и учениците са във почивка. " Да забележим какво ще стане през септември ", написа пловдивчанин.

Заради ремонта с леко забавяне се движат автобуси на гладския превоз, които по принцип минаваха през Бетонния мост.

Припомняме,че реконструкциите би трябвало да се осъществят в границите на шест месеца. В момента се прави ремонт на тротоарна настилка. До 25 юни следва тези действия да бъдат финализирани и тогава да стартира същинската част по унищожаване на покривната структура на моста.

Докато завърши построяването на ново оборудване, се стопира придвижването на пътни транспортни средства от кръстовището на бул. „ Македония “ с ул. „ Кукуш “ в посока север – до постъпите откъм бул. „ Христо Ботев “.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР