Втори пореден протест се провежда срещу евентуалното решение за пускане

...
Втори пореден протест се провежда срещу евентуалното решение за пускане
Коментари Харесай

Нов протест срещу пускането на тирове през прохода „Петрохан“

Втори следващ митинг се организира против възможното решение за стартиране на тирове през прохода Петрохан в Стара планина. Несъгласни с това са поданици на село Бързия, Берковица, Монтана и други села в района. 

Протестът е проведен от цивилен сдружения, жители и политически партии, съобщи „ Българска телеграфна агенция “. В края на предходната седмица към 300 недоволни блокираха за 15 минути трафика по пътя в местността Чапраза край Берковица и провокираха километрични опашки от леки коли от двете страни.

От АПИ)поискаха тежкотоварните камиони , движещи се по направлението Монтана-София, да минават през Петрохан поради идно затваряне на главния им маршрут в сектора Мездра-Лютидол заради ремонт и създаване на нов скоростен път. Пътната организация разгласи публично разискване за и збор на различни направления за тировете. Движението трябваше да бъде пренасочено от през днешния ден, само че досега няма издадена заповед за това и към този момент прекосяването на тежкотоварните коли остава неразрешено

Столтенберг съобщи, че НАТО би трябвало да разгърне нуклеарните си сили

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР