За 13 -ти пореден път Природонаучният музей в Пловдив организира

...
За 13 -ти пореден път Природонаучният музей в Пловдив организира
Коментари Харесай

Започва 13-то издание на Млада синя земя“

За 13 -ти следващ път Природонаучният музей в Пловдив провежда фестивала за младежко и юношеско творчество " Млада синя земя “. Събитието ще се организира през днешния ден и на следващия ден и в него могат да вземат участие деца и младежи от 5 до 18 години, като показват своите творби и осъществявания в категории „ Изобразително изкуство “, „ Музика “ и „ Танци “. Участниците ще бъдат разграничени на възрастови групи и ще се правят оценка от профилирано жури в съответните области.

Утре, на Международния ден на Земята, в експозиционните зали на музея ще се проведат разнообразни работилници и просветителни игри.

Екипът на Зелени Балкани ще показа " Оживялата галерия ", която показва макети в действителен размер и оцветяване на редки и предпазени типове птици, които се срещат в обсега на Зеления Пояс на територията на България, Гърция и Турция - белошипа ветрушка, царски орел, червеногуша гъска и други.

Екипът на Българското сдружение да отбрана на птиците ще показа информативен щанд, както и просветителна игра " Открий двойката на типовете птици “.

Ще се организира и арт работилница и занимателна игра на тематика: " Надхитри Кактуса ", което включва - „ Що е кактус? “, „ Как и къде се отглежда? “, „ Хубаво или неприятно е да си " остър "? Тя ще бъде отборна - с кръгове и кактуси цели. Всяко дете ще си тръгне с орден като победител.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР