Върви, народе възродени, към светла бъднина върви, с книжовността, таз

...
Върви, народе възродени, към светла бъднина върви, с книжовността, таз
Коментари Харесай

Даниела Везиева: Честит празник на българската просвета и духовност!

„ Върви, народе възродени, към светла бъднина върви, с книжовността, таз мощ нова, съдбините си ти възобнови! “

С тези думи означаваме най – светлия празник на българската култура и нематериалност!

Ден за респект и горделивост – почитаме делото на братята Кирил и Методи, основали славянската книжовност и се гордеем, че българската страна е лоното на славянската словесност!

Днес всеки един от нас си напомня първия си преподавател, връща се в спомените на тези безгрижни години, белязани със смях и безстрашие. Обръщаме се с благодарност към тези, които с труда си, с образеца си са ни формирали като персони!

Да си преподавател не е просто специалност, тя е предопределение! Пожелавам на всички учители, преподаватели във висши учебни заведения здраве! Вашата отдаденост е гаранцията за бъдещето на децата ни!

На Вас, които през днешния ден се разделяте с учебната пейка – бъдете здрави, упорити да приемате всяко предизвикателство и да го превръщате в триумф! Бъдете мечтатели, покорявайте върхове, бъдете себе си и не забравяйте че любовта към жанр и татковина е вечно!

Честит празник!

Даниела Везиева -кандидат за представител на България в Европейския парламент и претендент за депутат от Политическа партия „ Български напредък “ в 19-и МИР – Русе

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР