Виждам все повече момчета и момичета с книга, а не

...
Виждам все повече момчета и момичета с книга, а не
Коментари Харесай

Проф. Веселин Методиев: Все по-често виждам млади хора с книга в ръка по кафенетата

„ Виждам от ден на ден момчета и девойки с книга, а не с телефон в ръка по кафенетата. Даже научих, че е станало мода – в случай че искаш да направиш усещане на другия пол, седиш в кафенето с книга, с цел да те сметнат за интелигентен. Има доста симпатични неща, които се случват, които са позитивни. “

Това сподели пред „ БНР “ проф. Веселин Методиев , историк, учител и някогашен министър на образованието. Той честити 24 май на всички наши сънародници и им подсети, че това е най-българският празник . По думите му диалогът за образованието в страната ни би трябвало да стартира от децата.

„ Педагогиката на страха, идваща от болшевишкия модел, не дава отговор на логиката на психиката на общуването в модерния свят, означи той. По думите му, несъмнено 50% от българските учители, от преподавателите във висшите учебни заведения към този момент са във втората догадка – логиката на психиката на общуването “.

Според Методиев доверието към българското учебно заведение като институция не е задоволително огромно. По думите му то руинира през разнообразни форми, да вземем за пример през учебниците/.

БЧК ще раздава пакети с храна още седмица, инспекция по ЕГН демонстрира дали имате право на тях

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР