Областният управител на област Плевен Николай Абрашев с поздравително слово

...
Областният управител на област Плевен Николай Абрашев с поздравително слово
Коментари Харесай

Областният управител на област Плевен Николай Абрашев с поздравително слово по повод 24 май

Областният шеф на област Плевен Николай Абрашев с приветствено слово във връзка 24 май

Областният шеф на област Плевен поздравява жителите на региона по случай Денят на Светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност.

„ УВАЖАЕМИ ДИРЕКТОРИ НА ДЕТСКИ ГРАДИНИ И УЧИЛИЩА,

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ, УЧЕНИЦИ И АБИТУРИЕНТИ,

ДРАГИ САМОДЕЙЦИ, КУЛТУРНИ И ЧИТАЛИЩНИ ДЕЙЦИ,

СКЪПИ РОДИТЕЛИ,

За мен е наслаждение да Ви поздравя във връзка 24 май – Ден на българската култура и просвета и на славянската книжовност!

24 май е празник на духовността и просветата. Днес се прекланяме пред делото на Солунските братя, които в едни извънредно сложни времена са основали нещо ярко и постоянно – българската книжовност. Техните възпитаници и почитатели, задачите генерации българи ревниво пазят непреходната мощност на словото, с цел да го предават чисто и неопетнено на тези след себе си!

Изказвам уважението си към представителите на образованието, науката, културата и изкуството, които отстояват постигнатото в предишното, само че и градят бъдещето на идните генерации!

С поклонение се обръщам и към Вас, учители, за неуморимия Ви труд и самообладание, което всекидневно полагате с цел да съпроводите нашите деца по пътя на знанието!

Скъпи зрелостници, приветствам Ви за сполучливото довеждане докрай на Вашето приблизително обучение. Това е едно от най-незабравимите неща в живота. Сега е време да се сбогувате с учебното заведение и да опознаете един нов свят.

Имайте кураж да реализирате всичките си фантазии, имайте шанс и религия във всяко начинание!

Желая Ви здраве доста нови триумфи и задоволство от постигнатите цели и нови провокации. Нека днешният ден Ви донесе усмивки, наслада и нестихващи позитивни страсти ”!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР