ОБЕДИНЕНИ НАЦИИ (АП) — Съветът за сигурност на ООН трябва

...
ОБЕДИНЕНИ НАЦИИ (АП) — Съветът за сигурност на ООН трябва
Коментари Харесай

Съветът за сигурност ще гласува резолюция, осъждаща атаките срещу ООН и хуманитарни работници, изискващи защита

ОБЕДИНЕНИ НАЦИИ (АП) — Съветът за сигурност на Организация на обединените нации би трябвало да гласоподава в петък резолюция, която остро осъжда офанзивите против филантропични служащи и Организация на обединените нации. личен състав и изисква всички бойци да ги пазят в сходство с интернационалното право.

Спонсорираната от Швейцария резолюция показва сериозна угриженост от възходящия брой офанзиви и закани против личния състав на Организация на обединените нации и филантропичния личен състав, дружно с продължаващото неуважение и нарушавания на интернационалното филантропично право от бойци.

„ Целта на резолюцията е толкоз елементарна, колкото и значима “, сподели посланикът на Швейцария в Организация на обединените нации Паскал Берисвил пред Асошиейтед прес в четвъртък. „ Става въпрос за отбрана на мъжете и дамите, които работят и рискуват живота си – всеки ден – с цел да оказват помощ на хората, наранени от въоръжен спор. “

Проекторезолюцията не показва нито един спор, само че се гласоподава до момента в който бушуват борби в Газа, Украйна, Судан, Мианмар и доста други горещи точки по света.

Седеммесечната война в Газа обаче е свиде...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР