Вторият най-голям акционер в Левски Константин Папазов говори преди дербито

...
Вторият най-голям акционер в Левски Константин Папазов говори преди дербито
Коментари Харесай

Тити Папазов: Много тежка година, по-подходящ от Сираков за Левски няма

Вторият максимален акционер в Левски Константин Папазов приказва преди дербито с ЦСКА-София от еfbet Лига.

" Левски по смисъла на своето име и на история не може да е новобранец, въпреки че в случай че сме справедливи, сега ЦСКА има доста спортни причини. В тези дербита не всеки път побеждава по-добрият. Тези дербита са късмет за тима в по-лоша позиция на фона на страстта, на гребена на вълната, да победи. При всички случаи се надяваме това да е помощ за нас. Ако има преимущество, и то е реалност, може да изиграе неприятна на ЦСКА. Аз го виждам от своята камбанария. Смятам, че всичко, което направиха почитателите през тази година, може да получи своята премия през този мач. Феновете на Левски потвърдиха, че са доста търпеливи и мощно обичащи. В най-тежките моменти, когато няма причина да са щастливи, имат вяра и стоят зад този тим ", стартира Тити Папазов пред " Дарик ".

" Тази календарна година ще остане особена за всеки един ентусиаст, без значение с какъв брой е оказал помощ, в най-тежкия миг е бил до клуба и го е избавил. За да съществува това дерби в петък, главната причина са почитателите и играчите, които ние доста атакуваме за изявите им на терена. Футболистите също бяха съпричастни в един подобен миг, в който трябваше да създадат взаимни отстъпки, с цел да останат поради Левски. Аз мощно се надявам, че точно против ЦСКА, където ще бъде най-голямата премия за почитателите, футболистите ще се показват на оптимално равнище. Дали това ще е задоволително, не мога да кажа. Всеки един почитател ще елементарни даже загуба, в случай че види, че играчите са безрезервни. Този мач е по-особен – по-голям заряд, повече приятност. Търся аргументи, в които да имам вяра. Ако има обикновена истина за синия почитател, 18 декември ще е денят, в който да почувстват някакво задоволство ", добави той.

" Силно се надявам тази седмица да бъде последната. Разговорите са почнали на 8 октомври. Водят се диалози с компания на друго равнище, компания с европейски стандарти. Мисля, че сме най-после на нещо доста жадувано, което се трансформира в панацея на спасяването на Левски. Левски има още доста път по-късно. Колкото и да се безрезервни нашите почитатели, има предел. Те избавиха тима. Без мощно финансиране, няма по какъв начин да се случат нещата. Днеска е сряда, уповавам се да няма друга седмица. Истинско го имам вяра. Логичен свършек на един доста дълъг интервал.

По-подходящ от Сираков няма. Всичко сме създали и нещата се случват. Сигурно има хора, които по-добре щяха да се оправят, само че почитателите заложиха на една легенда на Левски. Благодаря за търпението от страна на почитателите от името на мен и Наско Сираков. Дори да са допускани неточности, никога не са умишлени и не са били за да се попречи на Левски. Всичко е правено към моментната обстановка, към деня, към това, което имаме. Не сме чертали пясъчни кули, тъй като знаете какво се случва с тях. Малко остава още, само че това няма да промени внезапно спортно-технически нещата. Аз не съм се съмнявал в нито един миг. От името на целия клуб съм признателен на всеки един почитател, който демонстрира извънредно самообладание ", разяснява Папазов.

" Наистина доста тежка година, искам да я приключим по този начин, че да отговорим на всичко това, което направиха почитателите. Аз персонално считам, че може да бъде заровена томахавката сред почитателите. Хората за разнообразни по тази причина светът е забавен. Водещо за мен е, че генерално има самообладание от почитателите. В някои рецензии може би са прави. Когато седнем на една маса, всеки би трябвало да отстъпи. Всеки един е подготвен в името на Левски да преглътне егото и да вървим напред дружно. Никой различен в България не е постигнал обединяване сред клуб и аудитория. Дори да има рецензия, тя е за положително – по този начин ми се желае да бъде. Аз съм по този начин организиран като човек. Без значение от ползите, двама души могат да бъдат дружно. Левски е нещо неповторимо за тази страна ", сподели още Константин Папазов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР