Покойната кралица Елизабет беше известна с няколко модни основни неща:

...
Покойната кралица Елизабет беше известна с няколко модни основни неща:
Коментари Харесай

Камила последва стъпките на покойната кралица, като намали основната част от гардероба си

Покойната кралица Елизабет беше известна с няколко фешън съществени неща: ярки цветни тоалети и подобаващи шапки по поръчка и надеждните й чанти Launer. Но имаше една малко известна фешън наклонност, която починалата кралица изрично спря да купува няколко години преди гибелта си - и нейната снаха кралица Камила побърза да последва образеца на обичания починал монарх и също да отстрани главния детайл от дрешника си.

Покойната кралица реши да спре да влага в тази съответна наклонност заради някои от етичните опасения към продуктите и деятелите бяха разчувствани, че тя реши да предприеме стъпката да спре да купува повече от нея отсега нататък през 2019 година Камила, която беше открита за привързаността си към починалата кралица Елизабет, се въодушеви от своята свекърва и разгласи, че ще направи същото.

Въпросният продукт, който кралица Камила към този момент няма да купува, същият ход, който кралица Елизабет направи преди, е животинска четина. Групата за правата на животните People for t...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР