Карол Вордърман продължи да говори за консерваторите, като говори яростно

...
Карол Вордърман продължи да говори за консерваторите, като говори яростно
Коментари Харесай

Яростната Карол Вордърман изчислява шокиращата дневна сума, която торите са добавили към националния дълг

Карол Вордърман продължи да приказва за консерваторите, като приказва гневно против държавното управление по време на присъединяване в Late Night Lycett.

63-годишната жена, която си направи име като математик в Countdown на Channel 4, откогато стартира през 80-те години, и употребява уменията си с цифри, с цел да пресметна какъв брой торите са добавили към националния дълг, откогато са пристигнали на власт при Дейвид Камерън.

Комедиантът Джо Лисет попита за идната книга на телевизионната легенда и Карол сподели, че тя „ не се въздържа в тази книга “ и даде обещание да даде задълбочено гмуркане в „ всички с**и на торите, взеха от към този момент богатите и дават на богатите. "

След това Карол се впусна в гневни изявления за торите, които тя жигосва в X, прочут преди като Twitter, в продължение на няколко месеца, до момента в който приканва почитателите си да ги изключат от държавното управление в деня на изборите. Тя сподели в шоуто: „ Направих няколко цифри, по-рано през годината те бяха на власт 5000 дни, откогато Дейвид...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР