Челси се споразумя за сделка за 56 милиона паунда за

...
Челси се споразумя за сделка за 56 милиона паунда за
Коментари Харесай

Челси се споразумя за сделка за трансфер от 56 милиона паунда, след като издуха Барселона и Байерн Мюнхен

Челси се споразумя за договорка за 56 милиона паунда за бразилското дете знамение Естевао Уилиан в това, което може да се окаже рекорден трансфер в Южна Америка.

Големите харчещи сини имаха клубни делегати на трибуните в сряда, с цел да гледат 17-годишния нападател в игра против Индепендиенте дел Вале.

И в този момент те са в развой на подписване на съглашение с Палмейрас, с цел да подпишат с високо оценения гений от поколението, който публично ще приключи изменящия си живот преход към Западен Лондон през лятото на 2025 година неговият 18-ти рожден ден идващия април.

Първоначално предложение на стойност £49 милиона, в това число добавки, в началото беше отхвърлено от бразилския клуб, само че от този момент Челси се върна на масата с нова оферта, която дава отговор на оценката на Палмейрас и също така евентуално може да надмине хонорарът, който ще получат за заминаващия за Реал Мадрид Ендрик. Личните условия към този момент са контрактувани сред страните и в този момент остават единствено финални детайлности.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР