Въпреки предупрежденията на Националния оперативен щаб да сме дисциплинирани и

...
Въпреки предупрежденията на Националния оперативен щаб да сме дисциплинирани и
Коментари Харесай

Богдан Милчев разкри какво трябва да се случи, за да го няма ада по пътищата

Въпреки предизвестията на Националния действен щаб да сме дисциплинирани и да не пътуваме без причина за идните три почивни дни 40 хиляди автомобила напуснаха София, а близо 8 хиляди жители бяха върнати.

Днес на изхода на столицата в посока Автомагистрала „ Тракия “ придвижването е умерено, заяви бТВ.Няма нито един върнат автомобил.

„ Свидетели сме на невиждано развиване на българската стопанска система. Хиляди софиянци напущат столицата, с цел да търсят работа. Ако ситуацията беше в посока София, то в този момент е назад “, разяснява иронично Богдан Милчев от Института за пътна сигурност.

Според него жителите са тръгнали на път от София към родните си места. Той счита, че Министерство на вътрешните работи съответно са съумели да приложат ограниченията, въведени от Закона за изключителното състояние.

Въпреки това Милчев счита, че не сме съумели да създадем и законодателство в областта на пътната сигурност. Той акцентира, че у нас би трябвало да се обърне повече внимание на маркировка, знаци и пътна сигурност.

Експерт: Очаквам по пътищата да настане кланица след рухването на изключителното състояние

„ Каквито и ограничения да предприеме „ Пътна полиция “, до момента в който не се оправи административно-наказателният кодекс, да се получават съответни санкции, ще се въртим в един обаян кръг “, посочи специалистът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР