Запознайте се с още една част от необятната астрология. Астрологията

...
Запознайте се с още една част от необятната астрология. Астрологията
Коментари Харесай

Какво е астрокартография и как може да ви бъде полезна?

Запознайте се с още една част от необятната астрология.

Астрологията ни оказва помощ да разберем по-добре себе си и дава информация за това по какъв метод планетите и силите построяват нашата персона, за какво сме такива, каквито сме, какъв е нашият капацитет и какви са най-дълбоките стремежи на душата ни.

Астрокартографията прибавя друго измерение към метода, по който гледаме на астрологията и метода, по който се влияем от планетите и зодиакалните знаци. Астрокартографията е техника, през призмата, на която може да откриете на кое съответно физическо място в света може да постигнете своите цели.
Как да изчислите вашата астрокартографска карта?
В интернет има разнообразни онлайн калкулатори, с чиято помощ може да изчислите своята астрокартографска карта. Необходими са ви дата, прецизен час и място на раждане. Ще ви бъде показана карта на света с цветни линии, преминаващи отвесно и хоризонтално през избрани места. Тези линии ще бъдат свързани с съответна планета и нейното разположение по времето, когато сте родени. Всички планети имат асоциации с разнообразни аспекти на вашата персона и според от това къде са били по време на раждането ви, те могат да ви дадат визия какво ще изпитате на всяко място.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР