Ето, че годината е вече преполовена, а в киносалоните, както

...
Ето, че годината е вече преполовена, а в киносалоните, както
Коментари Харесай

„Отвътре навън 2“ - анимацията, която детронира „Дюн: Част втора“ в бокс офиса

Ето, че годината е към този момент преполовена, а в киносалоните, както нормално и през лятото не липсват нови филми, с които да разпуснем и да се спасим от горещините на открито. И до момента в който през 2023 година почти по това време всички говореха за съревнованието сред " Барби " и " Опенхаймер ", наподобява, че и това лято няма да мине без кино феномени и изненади.
Прочетете още
До момента най-касовото заглавие за тази година бе " Дюн: Част втора ", който излезе при започване на март. Продължението от поредицата на режисьора Дени Вилньов събра 282 милиона $ в Северна Америка и 711 милиона $ в международен мащаб.

Сега, единствено две седмици след премиерата си в кината обаче едно друго продължение отмъкна водещата позиция по доходи в бокс офиса. И това е анимацията на Disney и Pixar " Отвътре на открито 2 ".



До момента тя има към този момент извоювани 355 милиона $ в Северна Америка и 724 милиона $ в международен мащаб. Така към този момент се трансформира в най-касовия филм за 2024 година Със скоростта, с която напредва обаче, се обрисува да бъде и първият филм за тази година, който ще надвиши облагата от един милиард $ в международен мащаб, написа Variety.

Сред най-печелившите за анимацията на Disney и Pixar пазари се оказват страни като Мексико (63.9 милиона долара), Обединеното кралство (29.2 милиона долара), Корея (29 милиона долара), Германия (17.9 милиона долара) и Бразилия (17.3 милиона долара). На 1 август обаче следва премиерата и в друга страна, от която се чакат огромни доходи - Япония.

Новините за " Отвътре на открито 2 " несъмнено са успокояващи за Pixar, които напоследък отчитаха спад в бокс офис приходите си от филми. Анимацията обаче бе оценена позитивно както от критиците, по този начин и от феновете, и е напълно предстоящо това е да насърчило повече хора да посетят киносалоните.

Въпреки че последните месеци не са най-силните за киносалоните, се чака, че идни заглавия като " Нито тон: Ден първи " (28 юни), " Аз, проклетникът 4 " (5 юли), " Туистърс " (17 юли) и " Дедпул & Върколака " (24 юли) ще привлекат още повече фенове.

Източник: Lifestyle.bg
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР