Така нареченият нов Нострадамус твърди, че хората трябва да се

...
Така нареченият нов Нострадамус твърди, че хората трябва да се
Коментари Харесай

Новият Нострадамус предрича: „През 2028 г. ще бъде открит извънземен живот – трябва да се подготвим! “ 


Така нареченият нов Нострадамус твърди, че хората би трябвало да се приготвят за откриването на извънземен живот единствено за четири години.

Бразилският мистик Атос Саломе (37) твърди, че е предсказал ковид, Илон Мъск и X/Twitter и даже гибелта на кралицата.
В неотдавнашен диалог с медиите той загатна, че Третата международна война е на път да стартира и като че ли това не е задоволително за справяне – би трябвало да се подготвим за извънземни до 2028 г.Саломе споделя, че през идващите години се чака поредност от революционни научни открития да „ преоформят нашето схващане за живота и човешката цивилизация “.
Това, което той назовава „ Нова граница в биологичните проучвания “, ще дойде сред 2026 и 2028 година Той сподели, че напъните сред НАСА и Европейската галактическа организация (ESA) ще разкрият революционно откритие; съществуването на извънземна форма на живот, " неподобна на никоя друга до момента ".

Това доста разобличаване ще се случи в океанските дълбини на Европа, сподели той, и една от луните на Юпитер, където откривателите ще срещнат микроорганизми, които демонстрират „ биологична трудност “. Саломе характеризира тези форми на живот като приютяващи органели, които ръководят функционалности, „ невиждани до момента в биологията “.
„ Тези същности са подготвени да провокират нашето схващане за живота “, разгласи той. „ Те служат като доказателство, че животът може да процъфтява в среда при разнообразни биохимични условия от тези, с които сме осведомени. “

Откриването на тези организми би трябвало да трансформира региона на науката и да насърчи преоценка на съществуващите теории за произхода на живота, счита бразилецът. Нещо повече, той е подготвен да повлияе на религиозните вероятности, принуждавайки хората с власт да слагат под въпрос мястото на човечеството в космоса.

Саломе акцентира, че " държавните управления и религиозните органи ще би трябвало да се изправят против моралните съображения, свързани с проучването и присъединяване в тези форми на живот. "

Деликатното боравене с това революционно изобретение ще бъде от решаващо значение, както съобщи Саломе, за попречване на суматоха и обезпечаване на научно валидиране.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР